Klient - ocena (1) Pełen profesjonalizm Klient Barbara - opinia (1) Bardzo rzetelna firma z dużym doświadczeniem. Polecam! Barbara Sandra P. - opinia (1) Fachowa obsługa i profesjonalizm. Polecam serdecznie! Sandra P.
Bardzo fachowa firma (2) Korzystałem z usług Spółki. Szef bardzo kompetentny z olbrzymią wiedzą w... WojtekP Dorota Parchem-Castillo - opinia (1) Jesli mowa o prawdziwym ekspercie w dziedzinie BHP to mowa o Panu Lukasza... Dorota Parchem-Castillo Marcin Lewandowski - opinia (1) Rzeczowe i odpowiedzialne podejście do tematu. Zalecane działania prewencyjne... Marcin Lewandowski Marcin Lewandowski - opinia (1) Ciekawy, merytoryczny i angażujący słuchaczy przekaz. Widać, że teoria... Marcin Lewandowski Dominik - opinia (1) Inżynieria BHP to konkretna wiedza. Polecam Dominik Radosław Rogalewski - opinia (1) Szybko, fachowo i bardzo profesjonalnie. Szczerze polecam! Radosław Rogalewski Ivan - opinia (1) Polecam firmę Inżynieria BHP, zawodowcy. Ivan Rafał - opinia (1) Najbardziej profesjonalna firma zajmująca się szeroko rozumianym BHP jaką znam. Rafał JL - opinia (1) Zdecydowanie polecam firmę. Kilkukrotnie już korzystaliśmy z ich obsługi.... JL Bogna Listewnik - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm Bogna Listewnik wojciech - opinia (1) Praca z profesjonalistami to czysta przyjemność. Inżynieria BHP obsługuje... wojciech Chris - opinia (1) Polecam współpracę z firmą Inżynieria BHP. Jest to partner biznesowy godny... Chris Łuaksz - opinia (1) Dostałem Dofinansowanie na zakład . Wszystko odbyło się bez mojego udziału.... Łuaksz Monika - opinia (1) Polecam, profesjonalna i sprawna obsługa. Monika Bartek - opinia (1) Moje wrażenia są powyżej oczekiwań. Szacun za profesjonalizm. Bartek michał - opinia (1) rzetelna, profesjonalna oraz szybka obsługa klienta. Kontakt z Panem Łukaszem... michał Iwona - opinia (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Polecam! Iwona