Witold - opinia (1) Firma godna polecenia, na szkoleniu bardzo dobra atmosfera, usługa wykonana... Witold Iwona - opinia (1) Właściciel firmy główny inspektor bhp to człowiek ktory nawet na wakacjach... Iwona Mariusz - opinia (1) pełen profesjonalizm! bardzo miła obłsługa Mariusz
Krzysztof - opinia (1) Inżyniera BHP nie ma sobie równych. To jest trzecia firma, w której mam BHP i... Krzysztof Global - opinia (1) Doradztwo oraz pomoc w zakresie dokumentacji BHP na najwyższym poziomie.... Global Tomasz Kolaszyński - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zrozumienie potrzeb i realizacja zakresu na podstawie... Tomasz Kolaszyński Ewa - opinia (1) Dzięki firmie Inżynieria BHP, moje sprawy związane z obszarem BHP zostały... Ewa Wojciech - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa, doceniam szeroką wiedzę i dokładność w przygotowaniu... Wojciech Krystian - opinia (1) Pełen profesjonalizm w końcu wiem o co chodzi w BHP Krystian Dokumentacja bhp (3) Postanowiłem uporządkować sprawy bhp w firmie. Zwróciłem się do firmy... Pracodawca Polecam (1) Po prostu konkret , inny wymiar BHP. Już przy samej rozmowie telefonicznej... Maciej inżynieria bhp (1) firma bardzo rzetelna, szybko, pewnie i profesjonalnie! polecam!! KINGA Szkolenia BHP (1) Duża wiedza merytoryczna i ciekawe tematy. Zdecydowanie polecam. Adam Kunz Adam Kunz