Arkadiusz - opinia (1) Spawanie. bardzo wysoki poziom nauczania Arkadiusz Kurs (1) Sprawnie poszło. Szybko miło ... Pozdrawiam kadrę z traktu i panią paule Kursant Super (2) Jestem w trakcie kursu operatora koparki i jestem od samego początku bardzo... Krystian
Wystarczy zaufać (2) Kurs przebiegł sprawnie na szczęście bez ciosu w szczękę :) Wydawało się być... Pan Matematyk inżynieriaorg (1) Polecam każdemu kto chce nauczyć się spawania.Kadra posiada ogromną wiedzę na... Bartosz Dobry przykład braku udawania (1) Cieszę się że wreszcie znalazłem ośrodek który nie udaje że szkoli. nie... Krzysiek warto było tam się znaleźć (2) ośrodek przygotowany pod względem technicznym na najwyższym poziomie,... Krystian :) POLECAM (1) A ja również zrobiłam tam kurs na HDS jestem bardzo zadowolona, kontakt jest... Marta profesjonalnie i szybko (1) zrobiłem tam uprawnienia na wózki widłowe, wykładowcy są sympatyczni i... leszek Polecam (Szkolenie: wózki jezdniowe IIWJO) (1) Podzielam zdanie przedmówców i również polecam. Bogata oferta, szybkie i... Sztaplarz Klaus POLECAM!!!!!! (1) robiłem tam kurs na żurawia i podesty,co najważniejsze szybko i skutecznie,... marcin z. Polecam! (1) Kursy na wózek widłowy przeprowadzane profesjonalnie i w miłej atmosferze za... Polecam!