Itinere - Wypożyczalnia sprzętu turystycznego dla dzieci (1) Wypozyczalismy przyczepke rowerowa firmy Thule dla 2 dzieci, bardzo dobra... Anna Polecam! (1) Korzystałam ze sklepu internetowego. Szybka fachowa obsługa, dobre ceny i co... Magdalena OK (1) Największą zaletą Itinere jest możliwość przetestowania sprzętu przed... Gregory
Firma godna polecenia! (1) Fachowa, miła, kompetentna obsługa. Szeroki wachlarz asortymentu, adekwatne... ŁukaszA Przyczepka rowerowa (1) Bardzo dobry i miły kontakt, sprzęt zadbany i dobrej jakości. Piotr Nie stać mnie na extrawhella... więc wypożyczyłem (1) Jestem rowerzystą, który raczej sporadycznie wybiera się na dłuższe wycieczki... Łukasz Warto (1) Przemiłą, bezproblemowa obsługa. Fachowe porady techniczne. Polecam,... Filip Polecam serdecznie!!! (1) Z wypożyczalni Itinere wraz z Żoną korzystaliśmy już kilkukrotnie i zawsze... Artur Super!!! (1) Wcześniej nie mogłam się zdecydować na zakup fotelika, a po wypożyczeniu, od... JK Bardzo pomocna firma (1) Pilnie potrzebowałem sakwy rowerowe na majówkę - od ręki były dostępne... Tremolo Elle Tens (1) Pod koniec października wypożyczyłam Elle TENS do porodu i mogę z pełną... Monika Itinere - podróżuj z dzieckiem gdziekolwiek zechcesz :) (1) Po dzisiejszym spotkaniu w Itinere mogę śmiało polecić obsługę i asortyment.... Tomek Polecam, miła i profesjonalna obsługa (1) Polecam, miła i profesjonalna obsługa. Dobry sprzęt który można wypożyczyć i... AnnaD Elle Tens (1) Pożyczyłam Elle Tens i szczerze polecam zarówno firme, jak i to urządzenie.... Kinga Polecam! (1) Sprawnie, szybko! Maciej Zadowolony klient (1) Korzystalem raz, na pewno nie ostatni. Pogoda w weekendy nie pozwalala jak na... Marcin W. Polecam :) (1) Rewelacyjna obsługa- właściciel bardzo pomocny. Odbiór sprzętu w bardzo... Paulina Anna M. - opinia (1) Bardzo sprawnie. Żadnych problemów. Sympatyczna obsługa. Wypożyczaliśmy... Anna M. rewelacja!!! (1) Bez dwoch zdan, polecam kazdemu!!! Wypozyczylam lozeczko turystyczne dla... Alicja Terminowo, zgodnie z ofertą na stronie www (1) Wypożyczyłem elektroniczną nianię - sprzęt nowy w bardzo dobrym stanie.... Piotr