Itka - opinia

Według mnie najlepszy sklep ze sprzętem w Trójmieście. Szeroki asortyment, dobre marki. Duży wybór butów, niestety nie wszystkie modele są dostępne w sklepie, więc lepiej wcześniej upewnić się czy to co nas interesuje jest dostępne na miejscu.Czas oczekiwania np. na buty- do 2 tyg.
Jeśli chodzi o obsługę, to bardzo zależy na kogo się trafi. Byłam w sklepie 2 razy w ciągu 1 tygodnia, za każdym razem z inną sprawą. Za pierwszym razem (buty) - super. Cierpliwy ekspedient dzielnie pomagał i doradzał. Za drugim razem (plecak, ochraniacze) mocno przeciętnie. Prosząc o porównanie 2 plecaków usłyszałam od ekspedienta, że oczywiście będzie sugerował ten droższy, bo jest lepszy, a poza tym on dostanie wyższą prowizję, jak mi go sprzeda. Przyznam, że mnie to zraziło, bo liczyłam raczej na profesjonalną pomoc. Odniosłam wrażenie, że był nastawiony na klienta, który nie orientuje się w temacie i nie wie czego chce. Przy przymierzaniu ochraniaczy zauważyłam, że jeden z nich jest naderwany, na co usłyszałam, że jak chciałam lepsze, to powinnam wybrać inną markę. W sumie racja...

sklep b. dobrze wyposażony, ceny standardowe (fajne promocje dla posiadaczy karty), obsługa - zależy od szczęścia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Itka - opinia

Dziękujemy serdecznie za opinię.
Konstruktywna krytyka zawsze jest w cenie. Wszelkie uwagi zostały skrupulatnie odnotowane. Jednocześnie pragniemy zapewnić, że naszym głównym celem jest dobro klienta i jego zadowolenie ze świadczonych przez nas usług jak i sprzedawanych produktów. Postaramy się dołożyć wszelkich starań aby jakość obsługi była jeszcze lepsza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0