Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?

Opinie do artykułu: Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?.

Ktoś pojawiał się w tych samych miejscach, w których kamery monitoringu rejestrowały Iwonę Wieczorek tuż przed jej zaginięciem. Co więcej, z tą osobą wielokrotnie kontaktował się telefonicznie znajomy Iwony. Czy policja i prokuratura nie popełniły błędu traktując ten wątek śledztwa po macoszemu?Nowe i zaskakujące informacje na temat śledztwa prowadzonego w sprawie zaginięcia Iwony Wieczorek ujawnił tygodnik "Polityka". Dziennikarze dotarli do akt umorzonej pod koniec 2011 sprawy.Wynika z ...
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 23

Re: Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?

Kim jest Inka i Emilia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli policja pójdzie tym tropem.napewno znajdą kości Iwony .....

Trzeba by ustalić działki itp.ktore morderca kupował do 2010 r .w okolicach miejsca uprowadzenia Iwony.policja wie ,o jakiego człowieka mi chodzi.

Telefon Iwony był pewnie na podsłuchu.wiedzial o niej wszystko.....morderstwo prawie doskonałe.....zaznaczam prawie....

Morderca nie pojawia się w aktach.....

Gdzie jest ciało....ciało znajduje się gdzieś na działce ,gdzieś gdzie morderca kupił przed rokiem 2010 jaką nieruchomość....to człowiek ze Sluzb specjalnych .robi wszystko na 120 procent....myślę ,że ciało znajduje się godzinę ,2 godziny jazdy samochodem.

Nigdy nikt tego nie rozwiąże.nie ma takiej możliwości .ci ludzie są bezkarni.

Co jeszcze chcecie wiedzieć?

Iwonę wieczorek uprowadził i zamordował człowiek ze Służb Specjalnych.porwal ja sprzed domu.miala pecha.byla podobna do dziewczyny która zgwałcili w wieku 12 lat

W sprawę zamieszane są Służby Specjalne.Nigdy tego nie rozwiążecie.Oni są bezkarni.....

Niedawno myśląc o sprawie Iwony Wieczorek przyszło mi na myśl na zdj jak ręcznik idzie za Iwona do wejścia 63 widzimy i ludzie pisali że na zdj on wygl na zbudowanego ,przysobie b. wysoki facet ( wydaje mi się chyba że tam jest zdj wklejone ?! ) Bo gdy widzimy już zdj z powrotu ręcznika po 6 od tyłu go widać ,to już nie jest taki barczysty zbudowany i wysoki ,raczej jest niski ,szczupły ,i nie jest przysobie, ( bardziej mi przypomina on tam że zdj z tej sylwetki podejrzanego Teodora!)

Pytam sie tobie poraz ostatni dlaczego ty na Youtube i wszedzie piszesz jedno i to samo od 14 lat kim ty jestes ze od 14 lat na Youtube jako voyager oskrzasz patryka jako zaboje iwony wieczorek on niema tylu pieniedzy zeby tyle ludzi przekupic zrozum czlowieku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Patryk

Tak podobno recznik to krystian H ktòry juz nie zyje badz Waldemar G ktory tez juz nie zyje .załatwili Ich bo wiedzieli co wtalo sie z iwona ta sprawa smierdzi na odleglosc .

Zal mi ciebie voyager jedno i to samo w kòlko klepiesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ta sprawa sie nigdy nie wyjasni bo gdy byl czas na jej wyjasnienie policja z Gdanska spala .kto to widzial zeby pawel mial takie wejscia na policji ze katarzynia zeznaje ze stala na przystanku pawel ja zobaczyl jak skonczyla zeznania pyta sie kasi a czemu policja ciebie do domu nie zawiozla dzwoni pawel do jakis policjantow i oni przyjezdzaja po kasie na przystanek no ludzie to tylko w polsce jest mozliwe bravo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tobie nie idzie jednak pomoc voyager od 14 lat piszesz jedno i to samo kto ci placi za te brednie marius o ci placi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Numer tożsamy to Anna ta co bawila sie z pawlem przeciesz zostal ustalony

No ale iwona byla na dzialkach wiec tam byla iwona na konwaliowej podobno ja wiezili buty mieli w stawie wyrzucic

Recznik nosi takie same koszule jak krystek ,a iwona wieczorek nosila taka sama bluzke jak hostessy krystka cos tu nie pasuje

Wiecie, że ręcznik niebieski z dyskoteki ma na sobie bluzkę i tą samą bluzkę ma na sobie ręcznik który idzie za Iwoną tylko pod koszulą ( koszula chyba biała w kratę ).