Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?

Opinie do artykułu: Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?.

Ktoś pojawiał się w tych samych miejscach, w których kamery monitoringu rejestrowały Iwonę Wieczorek tuż przed jej zaginięciem. Co więcej, z tą osobą wielokrotnie kontaktował się telefonicznie znajomy Iwony. Czy policja i prokuratura nie popełniły błędu traktując ten wątek śledztwa po macoszemu?Nowe i zaskakujące informacje na temat śledztwa prowadzonego w sprawie zaginięcia Iwony Wieczorek ujawnił tygodnik "Polityka". Dziennikarze dotarli do akt umorzonej pod koniec 2011 sprawy.Wynika z ...
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 23

bo temat

już rozdmuchany
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 11

dziwne

mama iwony jest bardzo podobna do córki, wręcz jak siostra bliźniaczka. czyżby to jakaś prowokacja to zaginięcie?! czemu nie ma zdjęcia mamy z córką?! photoshop ciągle żywy. poza tym jak ona się ubiera abercombie, ralph lauren, burberry. nie ma to jak lans przy rutkowskim :D
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 60

Ile jeszcze będziecie gadali o niej

wszyscy co wiedzą o co chodzi, wiedzą co ona mogła robić w Sopocie zazwyczaj
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 92

Ile można?

ile można czytać i słuchać o tym. Bardzo mało się na świecie dzieje lub nawet w trójmieście, że co chwila od paru lat piszecie o zaginionej? żałosne!
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 98

mamusia Iwonki lansuje się poprzez rutkowskiego

raptem w rocznice znów głośno. potem przez rok cisza i za rok znów głośno będzie. tak jest w polsce. robią z ludzi debili. moim zdaniem to zaginięcie to tylko wytwór mediów. ale po co to komu?!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 60

Jak takis madry to napisz mi czemu w ankiecie nie ma opcji
"G.... Mnie to obchodzi"
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 12

i co gdzie krzyki o inwigilacji ?

Nagle nie ma krzyku o inwigilację społeczeństwa ? jakim prawem bilingowano wszystkie nr telefonów w pobliżu zaginionej panienki ? Co z wolnością ludzką ? jakbym był w pobliżu akurat gdzie ta paniusia też byłbym podejrzany bo mój telefon się logował tam gdzie jej ? Gdzie krzykacze o wolności i inwigilowaniu ?
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 123

zwłoki Iwony rozpuszczono w sodzie kaustycznej

a skąd wiem to moja sprawa.
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 144

A co z małą Madzią ?
Bo cos nudno w TV
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 15

to na bank córka jakiegoś celebryty albo polityka, którą zrobił na boku bo nie wierzę że taka ot sobie blondyna i tyle szumu, miliony ludzi giną... a o iwonce ciągle jest mowa
popieram tę opinię 148 nie zgadzam się z tą opinią 116

Czy to jest jakiś żart?

Zapomniała, że ma taki telefon, ale później sobie przypomniała. Zaprzeczała, że zna Pawła, chociaż bilingi mówiły coś innego. Nie trzeba być Sherlokiem, żeby zapaliła się ostrzegawcza lampka. Żenujące działania policji. Żenujące.
popieram tę opinię 764 nie zgadzam się z tą opinią 7

Komu zależy żeby ta telenowela dalej trwała?

ginie tylu ludzi ale o nich się jakoś nie pisze nie informuje... a w tym przypadku jest to zadziwjające jak media sie tego trzymają i jak to podłapały... od czego to zależy?
popieram tę opinię 247 nie zgadzam się z tą opinią 159