Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?

Opinie do artykułu: Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?.

Ktoś pojawiał się w tych samych miejscach, w których kamery monitoringu rejestrowały Iwonę Wieczorek tuż przed jej zaginięciem. Co więcej, z tą osobą wielokrotnie kontaktował się telefonicznie znajomy Iwony. Czy policja i prokuratura nie popełniły błędu traktując ten wątek śledztwa po macoszemu?Nowe i zaskakujące informacje na temat śledztwa prowadzonego w sprawie zaginięcia Iwony Wieczorek ujawnił tygodnik "Polityka". Dziennikarze dotarli do akt umorzonej pod koniec 2011 sprawy.Wynika z ...
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 23

Jak nie boi się skończyć pod taksówką z obitym wcześniej ryjem,

to może :-)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

a czy jesli się puszczala to znaczy, ze nie warto jej szukac jak zaginęła?
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jasne. Każda panienka mając 17 lub 19 lat prowadzała się

z 30-letnimi "biznesmenami" po nocnych klubach, a wcześniej obalała butelkę wódki na działce.
Puknij się w łeb, bo jak się czyta taki bełkot to śmiech człowieka ogarnia.
Jeśli tak wychowałeś córki i jeszcze to usprawiedliwiasz jako "zabawę", to powinieneś się zapaść ze wstydu pod ziemię.
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 45

a to jest bardzo dobre pytanie. I nie mam nic złego na myśli. Dlaczego o 1 się mówi np. o tej dziewczynce z Portugalii, o narodzinach brytyjskiego następcy tronu, o zamachu w Bostonie, a o innych nie. Rodzin królewskich, zamachów bombowych i porwań jest o wiele więcej.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pusta to była Iwonka i jej towarzystwo.

Tlenione i puste dziewoje jak flaszka po bimbrze. 19-latka i 17-letnia koleżaneczka udające się na imprezę z 30-latkami nuworyszami do klubu z półnagimi tancerkami z wstępem od 21 lat, a wcześniej obalanie wódki z Biedronki na działce? Ta cała historia i ci ludzie mnie brzydzą, a rodzice tych pannic powinni się wstydzić za to co wyhodowali. W ogóle mi ich nie żal. Po przeczytaniu artykułu na konkurencyjnym portaliku z Tkackiej, zemdliło mnie. Jeśli zawarty tam opis tego towarzystwa jest prawdziwy, to zajmowanie się mediów tą sprawą w takim stopniu, to po prostu żenada.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 18

generalnie z buzi połykaczka ognia......

pewnie połyka ogień gdzieś w czasoprzestrzeni...
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 28

bo ma coś na sumieniu ?
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0

pomimo wszystko, nie życzy się nikomu źle...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego były chłopak Iwony

odmówił badania wariografem, chociaż inni nie mieli nic przeciwko tego typu badaniu?
popieram tę opinię 80 nie zgadzam się z tą opinią 0

No jak to co

puszczała się za pieniądze, poczytajcie sobie wywiadzik z Pawłem P. że kupował jej ciuchy za seks i nie była grzeczną studentką jak ją media opisują
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 13

a jednak pofatygowałeś się zajrzeć, a nawet napisać.. hmm
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

a szanujący się chłopak może się szwędać po nocy w Sopocie?
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 4

żenujący poziom komentatorów ! gdyby to spotkało was albo wasza rodzinę też takie pierdoły byście pisali ?! bo wydaje mi się że oficjalnie jesteście bardzo poprawni ! żal mi was bo jesteście puści ! jak będzie starzy może was spotkać przykrość oddadzą was do domu opieki i zapomną ! albo nie ! będą czekali na wasze pieniądze ! życie to nie bajka nikt nie powiedział ze będzie lekko !
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 12

A gdzie opcja w ankiecie

A gdzie opcja w ankiecie GÓ.WNO MNIE TO OBCHODZI??
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 19

Ciekawe czy

Gdyby koleś (chłopak) wracał wieczorem z imprezy sam i zostałby zgwałcony czy w jakikolwiek sposób skrzywdzony przez innego faceta (facetów) to też ci wszyscy "mądrzy" internauci na tym portalu pisaliby, że się nie szanował, bo chodził sam podpity... Ludzie... zacznijcie myśleć zanim coś napiszecie. Nie widzę różnicy w tym przypadku między kobietami a mężczyznami.
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 8

Zignonuj tego trolla

Prawdziwego Zenona Kocurmana ta sprawa tyle interesuje co Madzia z Sosnowca i śliski kocyk.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sam spadaj na płot i wymyśl sobie własnego nicka

UPIERDLIWY TROLLU
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

to nie czytaj. proste.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

Spadaj na płot

Trollu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bo najlepsze kasztany są na Placu Pigalle

Iwonka lubi je tylko wieczorem.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18