Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?

Opinie do artykułu: Iwona Wieczorek: czy podczas śledztwa zignorowano ważny ślad?.

Ktoś pojawiał się w tych samych miejscach, w których kamery monitoringu rejestrowały Iwonę Wieczorek tuż przed jej zaginięciem. Co więcej, z tą osobą wielokrotnie kontaktował się telefonicznie znajomy Iwony. Czy policja i prokuratura nie popełniły błędu traktując ten wątek śledztwa po macoszemu?Nowe i zaskakujące informacje na temat śledztwa prowadzonego w sprawie zaginięcia Iwony Wieczorek ujawnił tygodnik "Polityka". Dziennikarze dotarli do akt umorzonej pod koniec 2011 sprawy.Wynika z ...
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 23

z powodu wielkiego stresu to Barcelona nie zagrała z Lechią

jak stres minie to zagrają we wtorek.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

zapomniała, że ma taki telefon ale jak sobie przypomniała to nie zapomniała

przyprowadzić ze sobą adwokata.... dobre

Jak dotychczas wyłacznie matka Iwony Wieczorek angażuje się w sprawę zaginięcia córki. Ciekawi mnie dlaczego jej biologiczny ojciec ani razu się nie wypowiadał w sprawie ani też w dziennikarskich relacjach nie ma wzmianki choćby o tym czy został przesluchany na tę okoliczność. Wiemy co robił ojczym, znajomi z dyskoteki itp ale ani słowa o ojcu.
popieram tę opinię 63 nie zgadzam się z tą opinią 3

t

Długo się tą ciągnie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale za to przed wyjazdem zostały odpytane "Co znosi kura?"

Odp. Ja!Ja!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

19 latka i dobrze sytuowania koledzy pod trzydziestkę? ( artykuł z GW)

plus znajomi ochroniarze i koleżanki w wieku 17 lat - chyba już wszystko jest jasne. wg mnie narko-seks biznes plus jakaś tajemnica, którą znała Iwona...
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 4

proszę sprawdzić osobę, która umieściła ten wpis, bo na pewno ma jakiś związek ze sprawą i próbuje zamydlić oczy. Po prostu z opisu wynika, że bardzo dobrze zna osoby, które brały udział w ten imprezie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 16

jesteś pewien? to gratuluję.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

jn

a ten znajomy policjant?
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile można ?

nie pwtrz i nie słuchaji nie rób wpisów skoro masz tego dość- nikt cię nie zmusza i ci nie każe tym problemem sięinteresować !!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

sprawa O to były porachunki, nikt się tym zapewne nie przejął specjalnie.

Tutaj zaginęła zwykła dziewczyna.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

im zapewne też zapaliła się lampka ostrzegawcza...

... ale jak jest napisane w artykule skoro brak jest ciała to nic nie mogą zrobić. W tej chwili sprawcy musieliby się sami przyznać.

Swoją drogą fakt, iż bilingi podejrzanych sprawdzono kilka miesięcy po zaginięciu to skandal.
popieram tę opinię 82 nie zgadzam się z tą opinią 1

Morał z tego prosty,choć nie wszystkim znany

Miast nocą pieszo przez odludzia - taksówką wracamy.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gdanska prokuratura - banda niewykształconych nierobów !
wszystkich pod sciane i rozstrzelac ! Smieszna instytucja.. Gorsza niz niepotrzebna straz wiejska !
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bliskie mi osoby nie zajmują się ze starymi zgredami za kasę

nie chleją wódy na działce, nie łażą po nocnych klubach dla mafiozów i nie wracają po nocy półnagie i nachlane sądząc, że do nich świat należy i że są nieśmiertelne.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 14