Iwona Wieczorek: nowy trop w sprawie zaginięcia

Opinie do artykułu: Iwona Wieczorek: nowy trop w sprawie zaginięcia.
Artykuł na temat: Iwona Wieczorek zaginęła

Biuro detektywistyczne Lampart Group twierdzi, że udało mu się rozwiązać zagadkę zaginięcia Iwony Wieczorek, a materiały w tej sprawie przekazało dwa tygodnie temu Prokuraturze Okręgowej w Gdańsku. Zdaniem detektywów, związek z zaginięciem dziewczyny mieli pracownicy firmy sprzątającej. Prokuratura twierdzi jednak, że wątek ten był szczegółowo sprawdzany w 2015 roku, a autorem przekazanych jej materiałów nie są detektywi z agencji Lampart.

Od zaginięcia Iwony Wieczorek minęło ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Maju

dlaczego miedzy gdanskiem a spotem ? o czym ty mowisz ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najgorsze

jest to że ta firma sprzątająca zatrudnia więźniów. Nie wiem ile w tm prawdy ale tacy ludzie bez nadzoru mogą narobić gnoju. Bardzo mi szkoda rodziny ale ja na ich miejscu życie bym poświęcił aby ukarać bydlaków.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

ponoć sprawdzali
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie

Chyba szef firmy też wie kogo zatrudnia, ile czasu pracuje, jaka ma opinię, rodzinę itp. Byli w pracy, którą mieli do wykonania, raczej nie mieli czasu na kryminalne wyżycie, nie wałęsali się bez celu, wokoło monitoring.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może

Może to był wypadek poprostu ją potrącili kierowca byl pijany dlatego potem zniknął a ciało gdzieś schowali
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdura

No tak i jezdzili sobie miedzy Gdanskiem, a Sopotem ze zwłokami z tyłu I nieodsłonieta plandeka, co za absurd
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

JakiCHś działkach debilu, a nie jakiś!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

xxx

A czy ja pisze, że jest nie winny??? Tokiem rozumowania tylko stwierdzam, że w moim subiektywnym odczuciu ta wersja jest bardziej logiczna. Po 1 kamery nie zarejestrowały innego pojazdu po 2 dziewczyna podenerwowana kłótnią wsiadłaby do obcego auta (możliwe ale chyba nie aż tak bardzo). Razi mnie natomiast i to podkreślam w poście praca prokuratury. Po 5 latach otrzymano analizę dotyczącą ludzi oraz pojazdu, którego trasa pokrywała się czasowo z drogą przebytą przez panią Iwonę. Wiadomo, że trop się urywał i prawdopodobnie użyto jakiegoś pojazdu do tego dochodzi opisana zmieniona podróż pojazdu ekipy sprzątającej co oczywiście nie oznacza winny bądź nie winny, aczkolwiek budzi we mnie większe podejrzenie niż wspomniany ręcznik. Podsumowując nie wiem kto jak i kiedy itd, ale mam przede wszystkim żal do prokuratorów oraz śledczych za takie ociąganie się. Przypomnę także ujęcie, które opublikowano po tylu latach pana z ręcznikiem z jakiegoś klubu. I teraz pytanie czy widzi Pan/Pani różnice w:
a) po 5 dniach publikują materiał i ktoś jest w stanie sobie przypomnieć, że faktycznie był ktoś taki tańczył z taka osobą siedział w takim a nie innym miejscu
b) po 6 latach ledwo pamiętam, że chyba w tamtym roku byłem w takim klubie.
Sorry ale to chyba nie tak powinna wyglądać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kilka spostrzeżeń

Słaba wersja
Trzech do morderstwa - słabe
Podryw nad ranem - mało prawdopodobne
Studzienka -tak.
W kanale tylko dużym - ale i tak słabe i pytanie na koniec po co ta policja z Poznania czyżby ktoś miał powiązania?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

LOL
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Frustrat
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak jest, z lasu do lasu skręcili. Puknij się w łeb.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to prawda czy nie, to i tak zenada jest, ze ten trop badali po 5 latach czyli w 2015 roku!!! Powinni miec ta wersje ogarnieta na drugi dzien po zaginieciu...
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

między Piastowską a deptakiem do morza na wysokości Jagiellońskiej

Są takie podmokłe krzakory, w które nikt sie nie zagłębia a są tam jakieś budy ze szmat i desek (domki bezdomnych?)...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

jesli to tych trzech popelnilo morderstwo

a nasi dzielni policjanci nie potrafia przesluchac smieciarzy , bo ci sa inteligentniejski , to ja juz nie mam nic do powiedzenia
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

taka babcia czy stary tetryk siedzący na tym portalu dzień i noc żyje takimi rzeczami jak by to miało wpływ na ich zas,,, życie

hahaha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18