Iwona Wieczorek: nowy trop w sprawie zaginięcia

Opinie do artykułu: Iwona Wieczorek: nowy trop w sprawie zaginięcia.
Artykuł na temat: Iwona Wieczorek zaginęła

Biuro detektywistyczne Lampart Group twierdzi, że udało mu się rozwiązać zagadkę zaginięcia Iwony Wieczorek, a materiały w tej sprawie przekazało dwa tygodnie temu Prokuraturze Okręgowej w Gdańsku. Zdaniem detektywów, związek z zaginięciem dziewczyny mieli pracownicy firmy sprzątającej. Prokuratura twierdzi jednak, że wątek ten był szczegółowo sprawdzany w 2015 roku, a autorem przekazanych jej materiałów nie są detektywi z agencji Lampart.

Od zaginięcia Iwony Wieczorek minęło ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam nadzieje ze mama Iwony wreszcie dowie sie prawdy.... To najgorsze co moze spotkac rodzica, nie wiedziec co sie stalo z dzieckiem. Pani Iwonko, zycze Pani spokoju w sercu i wnet rozwiazania tej sprawy i ukarania sprawcow. Ja jestem przekonana ze to byl kolega Iwonki ze swoja .....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Powiem tak. Motyw słaby z tymi slownymi

Co wy za d**ile jestescie przeciez smieciazy było trzecz i wszystkich przesłuchali co co wy tu fałszywe tropy podsuwacie myslicie ze jestescie bardziej inteligentni od policji barany
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Ciało miedzy pomorska a piastowska

Iwona widzi dom czyli Iwona musi być zakopana koło domu albo w miejscu gdzie ostatni raz została widziana sprawcy wybrali miejsce dobrze Iwonie znane i tam zarówno mogli ukryć ciało
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Droga Prokuraturo, Droga Policjo

Jak dla mnie to Kaska ...pseudo kolezanka wie co sie wydarzylo i z czyim udzialem tydzien wczesniej..I iwazam ze to wlasnie oni sa winowajcami zaginiecia Iwony. Dlaczego dziewczyna "nie pamieta"kto wtedy uderzyl Iwone ,sytuacja tydzien wczesniej jest kluczowa.Tak uwazam...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie bujam miało być
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chcemy wierzyć...dobre. Ja patrzę realnie na to wszystko a nie by nam w obłokach, że świat jest dobry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zbrodnia....

Moze byc wiarygodne dla odwroczenia uwagi czesto ludzie robia zle rzeczy a duzo mowia o Bogu.dlatego zaslona byla podniesiona albo w poplochu zapomniano po drugie za wiele dziwnych zbiegow okolicznosci dlatego potrzeba czasu po trzecie Polska Policja bardziej chroni przestepcow niz poszkodowanych .Dlatego w tym przypadku damy wspolczucie dla rodziny Iwony......
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Iwona

Mysle ktos utrudnia komus Skazac winnego trzeba mu udowodnic Uwazam odpowiednie osoby sa obserwowane i zbierane informacje w stosunku do nich trzeba czasu a pewnego dnia najbardziej niewiarygodna osoba bedzie zatrzymana .Wiemy zlo wraca albo sumienie nie wytrzyma tej zbrodni i taka osoba rzeknie prawde.Zeby sie w koncu tak stalo.Boze dopomoz....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiem tak. Motyw słaby z tymi slownymi

zaczepkami bo kto by poświęcał życie i karierę dla jakiejś młodej dziewuchy? Ale, ale.. Ta firma na wywóz śmieci coś mi mówi. Jeden z łepków, z którym Iwonka bawiła się w DC chwalił się, że podpisał jakiś kontrakt na wywóz śmieci. Miał własną firmę. Przypadek? Teraz motyw zdaje się być ciekawszy.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Według mnie związek z zaginięciem Iwony ma Pan Ręcznik. Jeśli nie bezpośredni to pośredni. W jakimś celu szedł boso za dziewczyną 5 km, od dyskoteki w Sopocie do wejścia nr 63. I nagle oboje się rozpłynęli.Prawdopodobnie zostali zabici. To stało się w Parku Reagana przy wejściu 58 lub 59, a jej ciało zostało przewiezione i leży na jakimś cmentarzu na półwyspie helskim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kkk

Kupuje ta wersje ona była na ich drodze koles siedzi po coś w odpadach logika podpowiada ta wersje
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byl wypity? A po jakiemu to?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Iwona Wieczorek: nowy trop w sprawie zaginięcia

Pewien jasnowidz twierdzi,ze iwona moze lezec w wodzie pod piachem w kanałach na olowiance.czy bylo to sprawdzane?

ciekawe

A moze trzeba ich zbadac wariografem...

Kurde to samo miałam napisać jakim cudem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdura jakby mieli to by zakryli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Troche dziwne

Bo pierw były pokazywane zdjęcia jak za tą dziewczyną ktoś idzie deptakiem potem pokazano tą postać z nagrań w klubie a teraz śmieciarka wiadomo że bierze się wszystko bod uwage ale też taki wątek powinien być brany pod uwage czy ta dziewczyna nie wsiadła do jakiegoś samochodu taka sprawa była teraz w niemczech aktywistka wsiadła do ciężarówki a znaleziono ją zgwałconą i zamordowaną w Hiszpani
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

w kabinie samochodu na zdjęciu po niżej filmu nie widać kierowcy jednak zauważyłam pomarańczową odblaskowa kamizelkę a dokładnie postać w nią ubraną na poboczu chodnika tuż za samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego?

Dlaczego nie użyli tego cudownego programu do identyfikować twarzy na zdjęciu tego podejrzanego faceta z ręcznikiem przecież nie mogą go znaleźć a może coś wiedzieć

Jest to jedna z najbardziej sensownych wypowiedzi, które od lat czytamy na ten temat. Rzeczowo i pragmatycznie.
Jeśli sprawiedliwość czasami zwycięża oby i tak się właśnie stało w przypadku tej młodej kobiety. Żadna żywa istota nie zasługuje na bezduszne, okrutne i przedmiotowe potraktowanie! Jej niedokończona podróż do domu jest niemalże mityczna i należy ją poszukać i oddać rodzinie.