Iwona - ocena
Oceniam prace  Pana Doktora Bandury i jego wspanialych lekarzy na 6 nie bez powodu.Po cakowitej porazce jakim okazala sie proba leczenia Pieska w innej przychodni weterynaryjnej,Pan Doktor Jaroslaw blyskawicznie postawil diagnoze i podjal sie operacji,czym uratowal zycie mojej 15-letniej Suni ,za co zawsze bede wdzieczna .Dzieki Panu Doktorowi moja Szyszka teraz  merda wesolo ogonkiem,czym ogrzewa moje serce.Pan Doktor to nie tylko profesjonalista w kazdym calu-swietny chirurg i diagnosta.ale takze Czlowiek z wielka empatia i swietnym poczuciem humoru,co w traumatycznych chwilach podnosi na duchu.W samych superlatywach nalezy wyrazic sie tez o pozostalych czlonkach ekipy Pana Doktora.W szczegolnosci pragne podziekowac dr Blawatowi,ktory wraz z dr Bandura operowal moja Psinke oraz dr Nowakowi za megaprofesjonalizm ,ale tez wielkie serce i pocieszanie w trakcie operacji Suni.Dziekuje rowniez dr Zarankowi i dr Wierzchowskiemu za leczenie Szyszki.Z calym sercem polecam  klinike dr Bandury,poniewaz oprocz 100-procentowego  profesjonalizmu,Panowie Doktorzy to ludzie obdarzeni olbrzymia empatia ,w pelni mozna im zaufac i powierzyc im zycie i zdrowie swoich ukochanych pupili!