Iza - opinia
Czytam Wasze komentarze i jestem w szoku, nie wiem czy ktokolwiek z Was uczęszczał kiedykolwiek do jakiegoś klubu poza Purem. Trzeba oczekiwać od klubu proporcjonalnie do tego ile się płaci za miesięczny karnet w nim. Fakt bywają dni w których naprawdę jest sporo ludzi i trzeba poczekać na sprzęt ale za tą cenę możecie kupić karnet na siłownie o mniejszym standardzie i z mniejszą ilością sprzętu a jeżeli zależy Wam na luksusie to z tego co wiem jest ciekawy klub w Kosakowie ale tam za karnet zapłacicie 4 x więcej ale na 100 % nie będzie tłumu i skorzystacie z czego będziecie chcieli. Od niedawna uczęśzczam do Pure w Szperku największe obawy miała ze względu na Wasze komentarze ale porozmawiała z ludźmi którzy tam uczęszczają bo chcą poćwiczyć a nie narzekać na wszystko i dobrze że posłuchałam ich bo jestem naprawdę zadowolona jak za taką cenę to naprawdę przyzwoity klub. A dla wielu osób które już się wypowiedziały powyżej najlepiej byłoby gdyby za darmo chodzili do klubu w którym nikogo nie ma....lekka paranoja.