Bez problemów,miła obsługa , sprzętu tyle ile potrzeba (1) Dziś miałem pierwszą wizytę w Galerii Szperk , obsługa bardzo miła sprzętu... Maciej Liczy się tylko kasa, nie klient. ODRADZAM !!!!! (2) Oszczędzają na wszystkim, nawet na wodzie, robią wszystko, żeby jak najmniej... walasek Jednodniowe wejście (1) Moja 30 minutowa przygoda z Jatomi:) Wypełniłem formularz (jednodniowego... Lukasz
Problematyczny klub (1) Pure zdecydowanie stawia na ilość, nie na jakość. Ściągają masę ludzi,... Agnieszka O. Tylko kasa! (1) po roku moge ocenic...Brak profesjonalizmu,notorycznie popsute... Maja pure jatomi gdynia klif (1) Serdecznie nie polecam, przed treningiem zostawilam razem z kolezanką w... julka isia - opinia (1) Serdecznie nie polecam! Wszystko jest fajnie dopóki nie zamierzasz zawiesić... isia nie polecam (1) żerują na ludziach, wciskają gratisy, wydzwaniają...a jak już podpisze się... malami UWAGA (1) Po 11 miesiącach płacenia 129zł/miesiąc postanowiłam rozwiązać umowę,... Magda Opinia (1) Masakra niestety. Typowa korporacja, bez szacunku dla ludzi, liczy się tylko... Tomek iwon - opinia (1) NIE POLECAM: obsługa to dramat!!! Przy podpisywaniu umowy nie przedstawia się... iwon Iza - opinia (1) Czytam Wasze komentarze i jestem w szoku, nie wiem czy ktokolwiek z Was... Iza niestety ale nie (1) Zacznijmy wyliczać na NIE : niemiła obsługa w recepcji, tłum-postawili na... stefa Porażka (1) Pure idzie na ilość nie na jakość , zaczynają być tam tłumy nawet w godzinach... XXX Próba treningu (1) Dziś byłem w tym nowym przybytku i zdziwienie totalne, nie akceptują żadnych... kikus