iwon - opinia
NIE POLECAM: obsługa to dramat!!! Przy podpisywaniu umowy nie przedstawia się pełnej oferty klientowi (przedstawiają głównie ofertę 12miesięczną). Z własnego doświadczenia mogę też przedstawić sytuacje ewidentnego naciągania na zasadzie "w tej chwili opłata miesięczna to 129 zł jeśli nie skorzysta Pani z niej teraz to w póżniejszym okresie koszty miesięczne na pewno będą większe" - i co dwa miesiące póżniej w prowaszają ofertę "99zł-miesiąc". Ale prawdziwe schody zaczynają się jeśli umowę chcesz rozwiązać: masz umowę na 12-mc to twój minimalny okres członkowski wynosi 12-mc czyli nie możesz rozwiązać umowy w każdej chwili tak jak próbują ci wkręcić przy jej podpisywaniu (tylko dlatego podpisałam z nimi umowę bo myślałam że jak mi się nie spodoba będę mogła zrezygnować w każdej chwili) a! jeśli komuś jakimś cudem uda się rozwiązać umowę (np za pomocą zaświadczenia lekarskiego lub po odbębnieniu okresu minimalnego) to i tak musi ponieść 40% kosztów za okres z którego rezygnuje. O czywiści w razie rezygnacji proponują ci coś na zasadzie przejęcia karnetu przez inną osobę ale wygląda to tak że to ty musisz znaleźć tą "chętną osobę" (i tu mój przypadek 129 a 99zł) ZASTANÓW SIĘ 100 RAZY