Izabela Jarosińska - ocena
Chciałbym wyrazić ogromną wdzięczność dziewczynom za stworzenie mojej strony internetowej. Jestem zachwycona efektem końcowym, to co otrzymałam było dla mnie wspaniałe! Dziękuje za profesjonalizm i ogromne zaangażowanie!!! Wszystko było tak jak się umówiliśmy i nawet lepsze niż sobie mogłam to wyobrazić. Dziękuje za wspaniałe sugestie, bo moja strona przyciąga naprawdę wiele nowych klientów. Zajmuję się tematem trudnym, wiec utrzymanie uwagi klienta i wytłumaczenie mu, dlaczego współpraca jest tak ważna jest dla mnie ogromne ważne, a dziewczyny tego dokonały!!! Dziękuję! Pilnowały każdego szczegółu, uczestniczyły w sesji zdjęciowej, aby mieć pewność, że wszystko będzie profesjonalnie zgodnie z ich wizją mojego wizerunku. Jestem bardzo zachwycona, bo pierwsze, co słyszę, kiedy pytam o moją stronę znajomych to odpowiadają: ,, Pełen profesjonalizm i o to chodziło taki chciałam wywrzeć efekt i to zostało osiągnięte!!! Dziękuję!!! Polecam dziewczyny z całego serca, a najlepiej oddać się ich wizji, bo z doświadczenia wiem, że zrobią to doskonale. Komentarz wystawiam po roku od naszej współpracy, wiec wiem o czym pisze i wiem jakie efekty mam z tej współpracy dlatego jeszcze raz wielkie.