Anna Natkańska - ocena (1) Kamila, dziękuję :) za Twoją empatię, życzliwość, wyrozumiałość, uważność,... Anna Natkańska Małgorzata - ocena (1) Hej Dziewczyny :) Strona jest Cudowna Nietypowa rekomendacja :) To co... Małgorzata Izabela Jarosińska - ocena (1) Chciałbym wyrazić ogromną wdzięczność dziewczynom za stworzenie mojej strony... Izabela Jarosińska
Monika Schwertner - ocena (1) Z całym przekonaniem mogę polecić usługi Kamili (Kod Marki) i potwierdzić, że... Monika Schwertner Magda Moskal - ocena (1) Kod marki spowodował,że skrystalizował się mój pomysł na firmę I zbudowałam... Magda Moskal Monika Suchecka - ocena (1) Dziewczyny wykazały ogromne zrozumienie przy realizacji projektu, który ze... Monika Suchecka Joanna - ocena (1) Firma charakteryzująca się profesjonalizmem, kreatywnością i pozytywną... Joanna Izabela Jarosińska - ocena (1) Chciałbym wyrazić ogromną wdzięczność dziewczynom za stworzenie mojej strony... Izabela Jarosińska Anna Natkańska - ocena (1) Kamila, dziękuję :) za Twoją empatię, życzliwość, wyrozumiałość, uważność,... Anna Natkańska Barbara Wąs - ocena (1) Jestem ogromnie zadowolona ze współpracy z Izabelą Brzezicką, która zajęła... Barbara Wąs Dorota Lewandowska - ocena (1) Jestem dumna i szczęśliwa, że mam tak piękną stronę. Jest cała moja, jak... Dorota Lewandowska Dorota Lewandowska - ocena (1) Jestem dumna i szczęśliwa, że mam tak piękną stronę. Jest cała moja, jak... Dorota Lewandowska Marta Młyńska - ocena (1) Współpraca z Waszym zespołem należy do jednych z najlepszych w moim życiu.... Marta Młyńska Marta Młyńska - ocena (1) Współpraca z Waszym zespołem należy do jednych z najlepszych w moim życiu.... Marta Młyńska