Dziewczyny wykazały ogromne zrozumienie przy realizacji projektu, który ze względów osobistych u mnie się przedłużał. Dały wsparcie i cierpliwie poczekały na mnie, na przejście przez moją życiową zmianę do momentu stworzenia strony www zgodnie z tym co tu i teraz, zgodnego ze mną i moimi wartościami.

Praca z dziewczynami nad stroną www to nie tylko techniczne ramy, ale coś o wiele więcej. To poniekąd przygoda schodzenia w głąb siebie, przypatrywania się sobie, swoim potrzebom, marzeniom, oczekiwaniom. To też urealnianie przez ich profesjonalne oko naszych pomysłów. Współpraca z nimi to też otwieranie nas na nowe i poszerzanie naszych horyzontów. I wszystko to dzieje się w atmosferze zrozumienia, akceptacji, i delikatnego podprowadzania, pokazywania innych perspektyw z całkowitym poszanowaniem naszych granic, technicznych możliwości i emocjonalnej gotowości.

Wybierając kod marki spodziewałam się, że będzie to wysoka jakość, jednak otrzymałam o wiele, wiele więcej niż tylko stronę www i uczciwie, z czystym