Izoze krem po oczy - opinie

Miał ktoś? Słyszał? Zna się na składach? Będzie to fajny pomysł na prezent. Chciałam siostrze kupić fajny krem pod oczy, bo ma drobny problem z cieniami i zastanawiałam się nad tym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Izoze krem po oczy - opinie

A na pewno się nie obrazi na taki prezent. Bo sam krem w tym kierunku na pewno bardzo pomaga ze względu na bogaty skład, ale czasami dobre intencje mogą się spotkać z jakąś negatywną reakcją, bo może mieć z tego tytułu jakieś kompleksy

Nie powinno być takiego problemu, bo raczej mamy dobry ze sobą kontakt, a ona już od dłuższego czasu szuka czegoś co by pomogło jej z problemem, więc jedyne co chciałam wiedzieć to czy się sprawdzi, bo obrazić się na pewno nie obrazi :)

Ja ten krem również chciałam właśnie na cienie kupić. Może nie miałam dużego problemu czy kompleksów na tym punkcie, ale jednak stan tej skóry trochę mnie denerwował i jakiś czas tego Izoze używam i mam wrażenie że jest lepiej. Wiadomo, że nie wiadomo jakich efektów być nie może, bo skóra w tym miejscu czasami po prostu taka jest i się nic z tym nie zrobi, ale odżywiona, nawilżona skóra prezentuje się lepiej

Powiem szczerze, jak sobie prześledziłam ten krem to wygląda spoko. Ja ostatnio testowałam pod oczy nawet kremy 50+ i może trochę lepiej było ale na dal to nie to. Jestem ciekawa jak tutaj by to wyglądało

Inne tematy z forum

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...

sklep z bielizną (39 odpowiedzi)

Czy wiecie, gdzie w Trójmieście znajdę dobrze zaopatrzony sklep z bielizną - inny niż TRIUMPH, w...

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...