Jolanta Bogusz-Brzęk

Psychiatrzy

Gdynia, Legionów 67

Artur - opinia (1) Brawo za wprowadzenie e-wizyt. W tym czasie, to dla mnie jedyne rozwiazanie.... Artur Najlepszy lekarz (1) Pani ordynator jest najlepsza. Super babka. Pacjent Jestem zadowolona. (1) Polecam. Po przeprowadzce z Warszawy szukałam zaufanego lekarza. Dziś byłam... Doris
Dusza człowiek (1) Moja ulubiona Doktor. wizyta to zawsze przyjemność. Pani Doktor ma duzy... Kama Wypoczęta (1) Postanowiłam podzielić się moimi odczuciami po wizytach u Pani doktor. Mimo,... Ivone Lekarz godny polecenia. (1) Byłam na wizycie u Pani doktor. Świetna specjalistka, rozmowa to przyjemność.... Beata Moja ulubiona Pani Doktor (1) Z całego serca polecam Panią Doktor. Odwiedziłam paru specjalistów w Gdańsku... Bea Konkretny lekarz (1) Konkretny lekarz, babeczka z którą można porozmawiać o wszystkim. Piękny Umysł Profesjalny Specjalista (1) Bardzo profesjonalny Specjalista. Rozmowa z Panią doktor to przyjemność.... Antoni Tomek Tczew (1) Ciężko się dostać do Pani doktor w Tczewie, trzeba stać od 6 rano. Może... Tomek Polecam (1) Co tu dużo pisać, świetny lekarz. Odwiedza moją mamę w ramach programu miasta... Jakub Madziunia już z nami, dziękujemy Pani Doktor. (1) Chciałabym tutaj, choć poprzez opinię podziękować serdecznie Pani Doktor... Anna i Piotr Bardzo pozytywnie. (1) Bardzo dobry lekarz, polecam. Szkoda tylko, że tak ograniczone są dni przyjęć... Aleksander Dobry lekarz. (1) Do Pani Doktor chodziłam do poradni na Traugutta,dziś byłam w gabinecie. Tu... Magdalena