Jakub Maślak

Masażyści

Gdańsk, Piastowska 70B/7

Teodozja - ocena (1) Pan Jakub jest bardzo sympatyczny, a przede wszystkim bardzo skuteczny.... Teodozja Barbara - opinia (1) Bardzo wysoko oceniamy razem z mężem profesjonalizm Pana Jakuba w zakresie... Barbara Elżbieta - opinia (2) Polecam, pełen profesjonalizm w sympatycznej atmosferze, Elżbieta
Magdalena - opinia (2) Rewelacja, pełen relaks. Bardzo polecam. Magdalena Ewelina - opinia (2) Pełen relax. W bardzo miłej atmosferze. Polecam. Ewelina Katarzyna - opinia (2) Super polecam . Profesjonalista pełną gębą Katarzyna Gosia - opinia (2) Pan Jakub to profesjonalista, gorąco polecam! Gosia Stanisław - opinia (2) Świetny terapeuta, profesjonalizm, wiedza i doświadczenie. Uwolnienie od bólu... Stanisław Marlena - opinia (2) Gorąco polecam - mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnoscia- ręce, które... Marlena Julia - opinia (2) Serdecznie polecam. Po masażu puściły wszystkie napięcia. Bardzo pomocny i... Julia Żabka - opinia (2) Uwielbiam - moje mięśnie gruszkowate bardzo dziękują - znowu mogę swobodnie... Żabka Katarzyna - opinia (2) Dzięki panu Kubie po ataku zapalenia korzonków mogę się ruszać! Bardzo... Katarzyna Anna - opinia (2) Pan Jakub jest profesjonalistą. Zabiegi przynoszą ulgę i są wykonywane w... Anna Danuta Nowakowska - opinia (2) Od pół roku borykałam się z bólem ramion , bolesnym drętwieniem dłoni,... Danuta Nowakowska Małgorzata - opinia (2) Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm Małgorzata Kamila - opinia (2) Gorąco polecam super masaż Jakub mobilny czas zawsze dopasowany pod klienta Kamila Małgosia - opinia (2) Polecam serdecznie. Po zabiegu poczułam ulgę. Mój kark i ramiona odzyskały... Małgosia