Czytając, co poniektóre opinie, zastanawiam się czy niektóre osoby nie pomyliły biur podróży! Zaś po chwili przypominam sobie, że jesteśmy narodem, któremu nigdy nie można dogodzić także wcale mnie to nie dziwi:)
Od 4 lat wraz z chłopakiem korzystam z tego biura, na chwile obecną „wkręciliśmy” nawet znajomych. Jeszcze nigdy nie było tak, że została mi źle dobrana wycieczka. Panie wszystko dostosowują do klienta, w biurze panuje cudowna atmosfera-wiadomo jak przychodzi sezon jest lekki rozgardiasz, ale dwie przesympatyczne Panie panują nad całością. Nie ma, co ukrywać kolejka jest ogromna a biuro małe, ale satysfakcja z wybranej wycieczki ogromna! Nie należę do łatwych klientów, marudzę, wybrzydzam, zadaje sporo pytań a mimo wszystko Panie ciągle się uśmiechają i wyrażają szczerą opinie na dany temat. Poza tym, zawsze mam możliwość napisać @ czy zatelefonować i jeszcze nigdy nie zostałam zbyta! Z tym biurem byłam już w wielu miejscach i mimo, że jestem z Gdyni nie wyobrażam sobie korzystania z innego biura! Także gorąco polecam to biuro i pozdrawiam Panią Beatę oraz Kasię;)