GORĄCO POLECAM (1) Bardzo jesteśmy zadowoleni z kompleksowej obsługi Biura oraz okazanej pomocy... Beata i Darek turcja (1) Po raz kolejny, polecony hotel byl dobrym wyborem. Mozna spokojnie zdac sie... Michal G. udane wakacje w Egipcie (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi tego biura. Otrzymaliśmy bardzo dobrą... Ula
Udany wyjazd do Egiptu (1) Profesjonalna i przemiła obsługa.Biuro godne zaufania biuro w 100%. Fachowa i... Tomek Biuro bardzo "otwarte" (1) Korzystając z pomocy biura AAL-Tourist byłem pod wielkim wrażeniem... Michał z Warszawy super biuro super obsługa, trafny dobór oferty (1) polecam wykup wycieczki w tym biurze. personel bardzo pomocny, Pani Kasia... Iwona Zadowolenie w 100% (1) Profesjonalna i przemiła obsługa. Godne zaufania biuro w 100%. Za rok na... Julita KOLEJNY UDANY WYJAZD Z AAL TOURIST - (1) Dziękuje za wspaniałą współpracę z biurem podróży AAL TOURIST. Zawsze każdy... Bożena Kolejny udany wyjazd z AAL-TOURIST (1) Mam pełne zaufanie do tego biura. Zawsze mogę liczyć na ciekawe oferty oraz... Janusz Ocena obiektywna (1) Dzień dobry. Zazwyczaj nie chce mi się umieszczać opinii, natomiast tym razem... Marcin Turcja Maj 2015 (1) Najlepsze biuro pod słońcem.Polecam z czystym sumieniem AAL-TOURIST. Pani... Agnieszka Kasia - opinia (1) Pani Kasia i Pan Sebastian od lat wynajdują dla mnie i rodziny perełki... Kasia KUBA 2015 (1) Tradycyjnie wyjazd z Paniami z AAL - Tourist bardzo udany. Profesjonalna... Krzysztof Nie najgorzej, jest jednak wiele lepszych biur (1) Obsługa- ok miła, lecz na tym się kończy. Pani jakby nie wiedziała o czym... Marta Kefalonia - Palatino Hotel (1) Kefalonia - piękna, górzysta wyspa ze ślicznymi błękitnymi plażami i... Stała Klientka Turcja - Eftalia Marin Resort (1) Hotel godny polecenia. Pokoje DeLux rewelacja. Dwupoziomowe. Z balkonu... Ewa Korfu (1) To już kolejna udana wycieczka z biurem AAL - Tourist, jak zwykle jesteśmy... D.Odias Udany wyjazd, z ALL TURIST zawsze jesteśmy zadowoleni (1) Bardzo fachowa obsługa, profesjonalne podejście do klienta, wystarczy... Damian marsa alam egipt maj 2014 (1) Polecam w 100%Mila i fachowa obsluga!!Urlop udany!Po raz kolejny z tego... sylwia Narty - Włochy (1) Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Serdecznie polecam podróże z Biurem... Basia