Najwspanialsze !!! (1) Nie ma lepszego biura. Wspaniali, uśmiechnięci, życzliwi, pełni... Monika Hotel AQUA BLU w Sharm Egipt (1) Cóż mam powiedzieć. Hotel suuuper Szczególne dla rodzin z dziećmi. Mnóstwo... Robert REWELACJA ! ! ! (1) KOLEJNY WSPANIAŁY URLOP I KOLEJNY RAZ DZIĘKI WSPANIAŁEJ EKIPIE Z AAL TOURIST.... Grzegorz & Family
Rewelacja :) ! ! ! (1) Kolejny raz skorzystaliśmy z oferty AAL TOURIST jak zwykle obsługa na... Ola Super polecam (1) biuro godne polecenia. super oferty zwlaszcza LM. korzystalem kilkakrotnie i... JR Jarek - opinia (1) Bardzo szybka obsługa, dobre ceny, FIRMA GODNA POLECENIA Jarek Jak zwykle wszystko ok ! (1) Po raz kolejny się Panie spisują i oby tak dalej B. Zawsze coś znajdą dla mnie (1) Dwa razy do roku kupuję bilety do Azji lub USA. W tym biurze zawsze znajdą... Misio All - Turist Gdańsk (1) Biuro Podróży które mogę śmiało polecić. Profesjonalność gwarantująca pełne... Ika K. wczasy w Turcji (1) Pod koniec września br spędziliśmy trzypokoleniowo :ja z mężem, córką ,... Anna Hotel Simena Sun Club (1) Na poczatku pazdziernika 2012r skorzystalam wraz z osoba towarzyszaca z... Aneta Beata - opinia (1) Polecam korzystanie z tego biura. Ja sama skorzystałam z polecenia i jestem... Beata Polecam (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam ! Marcin M. Profesjonalne biuro (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa. Szybka i profesjonalna obsługa. Oferowanie... Barbara M Polecam (1) Gorąco polecam to biuro, korzystalam juz kilka razy i zawsze jestem... Magda Zadowolony klient - opinia (1) Opinie o biurze są różne jak różni są ludzie. Ja należę do grupy zdecydowanie... Zadowolony klient Piotr - opinia (1) najtaniej, najszybciej i najlepiej w 3mieście Piotr zawsze udane wakacje (1) Nie ma lepszego biura niz to :) Dzieki p. Kasi na naszych wakacjach zawsze... Dzabeczka Biuro Aal tourist (1) Od kilku lat korzystamy z ofert Aal Tourist, Pani Kasia zawsze pomocna,... Dagmara Z całą pewnością biuro godne polecenia! (1) Treść opinii: Z całą pewnością biuro godne polecenia! Z biura AAL - Tourist... Bartosz Jóźwiakowski