egipt (1) Najlepsze biuro podrózy w jakim byłem do tej pory. Fachowo, rzeczowo i... grzegorz monika - opinia (1) Kolejny raz z ty biurem i kolejny raz super.Rzetelność , kompetentność i... monika rodzinka Urbańskich (1) Witam jestem bardzo zadowolona z obsługi biura a w szczególności pozdrawiam... lolcia888
Gorąco polecam biuro All-Tourist (1) Gorąco polecam biuro All-Tourist. Bardzo sprawna i miła obsługa oraz duże... Maciej Bardzo udany wyjazd. Polecam biuo. (1) Z AAL-Tourist lecieliśmy już po raz kolejny. Obsługa bardzo ok, profesjonalna... rodzinka wycieczka do Chin z Ecco z pośrednictwem AAL-Tourist (1) Profesjonalna obsługa w osobie p .Sebastiana. Znaczna ilość alternatywnych... Rafał Magda - opinia (1) Bardzo miła obsługa, duży wybór, kompetentne informacje, ogromne... Magda Polecam w 100% biuro Pani Kasi (1) Najlepsze biuro podrózy w jakim byłam do tej pory. Fachowa obsługa, rzeczowa... Agnieszka Ocena pośrednictwa w załatwieniu wycieczki na Teneryfę (1) Z usług Biura AAL-TOUR korzystam wraz z żoną od 12 lat. Skłania nas do tego... Maciej Gurczyński ewa - opinia (1) Gorąco polecam biuro All-Tourist. Bardzo fachowa i szybka obsługa.... ewa Biuro na 6 (1) Biuro godne polecenia, Pani Kasia zawsze znajdzie hotel i miejsce spełniające... Monika Wakacje na Rodos (1) Zdaliśmy się na doświadczenie pani Katarzyny i nie żałujemy.Wakacje na Rodos... Grzegorz SUPER BIURO!!! (1) Wszystkim polecam biuro ze względu na profesjonalizm, szeroką ofertę i... HANNA KLUCK GORĄCO POLECAM BIURO ALL-Tourist i panią Kasię! (1) Pełen profesjonalizm - w zeszłym roku wraz z narzeczoną postanowiliśmy wybrać... Paweł moja ulubiona wakacyjna firma (1) zdecydowanie polecam zakup wycieczek w AAL-Tourist, nigdy nie polecą... Liz_ka AAL-Tourist-Malediwy (1) POLECAM usługi p. Kasi- turystyczne oczywiście:) - podróż życia , nic tylko... Jolanta Kreta z AAL-TOURISTEM (1) Polecone przez pracowników All-Tourist oferty świetnych hoteli, wybór jednego... KasiaZ Super biuro ;) (1) Gorąco polecam Aal-Tourist :) Miła, kompetentna i bardzo pomocna obsługa.... Marta Super (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z wyjazdu na narty do rejonu ski amade w bardzo... Filip Aal Tourist (1) Super biuro - nigdy się nie przejechałem na polecanych i odbytych wycieczkach... D.J.