Najlepsze biuro z jakiego kiedykolwiek korzystałam! (1) Same szóstki w każdej kategorii - zasłużone bo sprawdzone przy wielu... Kamilla K. Polecam Biuro! (1) Już drugi raz z rzędu postanowiliśmy wyjechać na wakacje z biurem AAL Tourist... Zadowolony klient Biuro godne polecenia (1) Razem z Aal Tourist zwiedziłem już pół Europy latając z biletami od nich, a... Michał
bardzo polecam (1) Własnie wraz z Rodzina wróciłam z wakacji w Turcji . Hotel polecony przez p.... Iwona wczasy na Krecie (1) Polecam oferte i obsluge biura . Tanio bylismy na Krecie w hotelu Elpida .... Kroforek bardzo dobra propozycja cenowa i jakosciowa (1) Wlasnie wrocilismy z Egiptu . Hotel polecany przez Alturist byl najlepszym w... Anna Maj bardzo dobra oferta (1) Bardzo polecam oferta biura z uwagi na naprawde profesjonalna obsluge i wybor... Zbyszek JAK NAJBARDZIEJ POLECAM! (1) Czytając, co poniektóre opinie, zastanawiam się czy niektóre osoby nie... Weronika Biuro podróży (1) Polecam Biuro AAL Tourist, Obsługa oferty bajka, Pani Beata i Katarzyna... Michał Grot Bardzo polecam wycieczki z tego biura! (1) Nie rozumiem poprzednich opinii, ktore nie do konca dobrze wyrazaja sie o tym... Tomasz Gdynia Dla zapracowanych (1) Korzystam z usług Aaltourist od 6 lat. Pracujące tam 2 panie wysyłają na... Beata nie polecam (1) czar prysł po wpłacie pieniędzy! Często można również usłyszeć ze trzeba sie... Scek Zawiedziony Kilkakrotnie (1) Jezeli traficie do tego biura bedziecie zachwyceni ale wielkie rozczarowanie... TURYSTA jestem zadowolona (2) Śmiało mogę polecić. Właśnie dzisiaj idę do Pań po raz kolejny po ciekawą... blablak :) Godziny otwarcia (1) Czy wiecie może do której otwarte jest biuro? Niestety, nie mogę nigdzie... xyz turysta - opinia (1) Męczyli się ze mną 3 dni, ale w końcu udało się coś wybrać. turysta Czar pryska po wpłacie pieniędzy... (1) Zdecydowanie nie polecam i sami nigdy już nie skorzystamy.Pani Katarzyna... Ewelina nie polecam kupowania biletów bez prawa zwrotu (1) miałam wykupione bilety wcześniejsze bez prawa zwrotu w Caraibian Air i... Ewa Szmit nie polecam (1) mają rzeczywiście promocyjne ceny - nawet tańsze niż sam organizator....ale... kania Zlewka na klienta (1) Obsługa może fajna, ale do czasu, gdy nie pojawią się kłopoty. . . Tak też... Niezadowoleni