Najlepsze biuro z jakiego kiedykolwiek korzystałam!
Same szóstki w każdej kategorii - zasłużone bo sprawdzone przy wielu wyjazdach z tym biurem. Co dla mnie najistotniejsze - pracownicy posiadają realną wiedzę na temat oferowanych hoteli, miejsca są sprawdzane osobiście, na każde zadane pytanie dostaje się profesjonalną informację od ręki i to w niesamowicie sympatyczny sposób. Oferty również cenowo przebijają to co można znaleźć na wielu portalach wakacyjnych, mi osobiście nigdy nie udało się przebić oferty Aaal-Tourist, a porównywałam wielokrotnie, nie mówiąc już o ofertach na ostatnią chwilę, których to na portalach już dawno nie ma bo są wykupione na dane terminy, a tu proszę zawsze jakoś "wyczarowane" w boskiej cenie przez Panią Katarzynę 2 miejsca w samolocie się znajdą :) serio - szkoda naszego czasu, skoro można się zdać na profesjonalistów co i w doborze kierunku jak i znalezieniu najrozsądniejszej oferty pomogą zawsze i to błyskawicznie. Zdecydowanie polecam! Wsród moich znajomych wiele osób też z tym biurem wypoczywa i do tej pory też słyszałam tylko same superlatywy na temat tej współpracy.