Dzień dobry.
Zazwyczaj nie chce mi się umieszczać opinii, natomiast tym razem skłoniło mnie do tego kilka kwestii.
Szukałem wyjazdu last minute, przeszukałem wiele stron w internecie, gdzie ceny były atrakcyjne, ale tylko do momentu wyboru. Potem nagle okazywało się, że cena nieaktualna, nie ma miejsc itd. Skierowałem więc zapytanie do tegoż biura, Pan Sebastian pomimo małej rozpiętości czasowej znalazł mi ofertę, która była trakcyjna cenowo, do tego super ciekawy kierunek Keffalonia. Przekonał mnie pełen profesjonalizm, bezproblemowy kontakt, oraz jak się potem okazało istotny,również pełna pomoc już w miejscu pobytu. Co ciekawe i z pewnością na plus że Pan Sebastian odrzucił sam kilka moich kierunków, mówiąc, że zwyczajnie mnie tam nie wyśle, na ppodstawie moich zainteresowań zaproponował tak jak wspomniałem, kierunek którego kompletnie nie brałem pod uwagę. Hotel był dokładnie taki jakiego oczekiwałem, miejsce faktycznie bardzo ciekawe.
Dlatego osobiście polecam każdemu kto ceni sobie obsługę klienta nie tylko do momentu sprzedaży, ale pełną i kompetentną wiedzę na temat potrzeb klienta i dopasowania odpowiedniej oferty.