JAK TO JEST Z KUPKAMI U NOWORODKA ??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny, problem kupkowy sie pojawił. Moja malutka miala przez jakis czas problem z jedzeniem cyca. Teraz jest juz lepiej, ssie wydaje mi sie dobrze , siuski robi, ale kupka byla dopiero przedwczoraj wieczorem... czy to nie za rzadko na robienie kupki ?? ;/ Niby slyszalam, ze czasami dzieciaczki robia raz na 3-4 dni, ale zawsze myslalam, ze tych kupek bedzie sporo :( Jak to bylo u Was??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: JAK TO JEST Z KUPKAMI U NOWORODKA ??

u mnie jak mały był noworodkiem to robił troszke kupki za kazdym przystawieniem do cyca,a le w normie jest podobno jak maluch wypróbni się co kilka dni - jesli tylko kupka nei jest bardzo twarda jest ok

jesli sie nie pręży, kupa nie jest twarda, mala nie uskarża sie placzem na robienie kupy to jest to ok :)

nasza czesto robi co 3 nawet 4 dni czasami tylko codziennie ale jeśli kupki są "dobre" to wszystko ok. Nasza pediatra powiedziała że przy karmieniu piersią to nawet do 7 dni to norma. No inaczej gdy karmi się butelką.

Butelką powinna być codziennie, ew. raz na dwa dni.

Alis, może mała się jeszcze rozkręci i będzie robiła codziennie prezenty :)

Alis mam to samo, najważniejsze,, że konsystencja jest ok i kolor i ze nie ma krwi ani innych niepokojących rzeczy i też dopiero od wczoraj mały ciągnie cyca tak jak powinien ;-)

Mój synek to na początku-co pieluszka to kupka,,,czasem nawet 6-8 na dobę. Teraz tak 1 dziennie, czasem na 2 dni

moja Paula zrobila 4 kupki pod rzad...sie sfilmowalam ze ma biegunke i na pogotowie dzwonilam:0 ale mila pani dr zrobila mi wykald na temat kupek niemowlakow przez telefon i juz jestem spokojna:D

Inne tematy z forum

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...