JAKI STANIK POD GORSET?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny! Bede miala suknie z gorsetem. Gorset jest bez zadnych szeleczek na szyje ani ramiaczek tak wiec klasyczny. Zastanawiam sie jaki stanik zakupic? Na pewno bez ramiaczek ale jaki zeby mi nie zjechal?;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: JAKI STANIK POD GORSET?

na pewno nic nie zjedzie bo go gorset bedzie trzymal
ale kup taki specjalny do gorsetow - taki z silikonem pod materialem ktory sie "przyklei" do ciala i na bank nie zjedzie

zawsze mozesz ten stanik przyszyc do gorsetu

ja miałam miseczki od stanika przyszyte do gorsetu

Przyszywanie odpada - mam pozyczana sukienke :/ Sama nie chce przy tym majstrowac ale dzieki za rade. Gdybym miala wlasna suknie skorzystalabym :)

to wazne zebys dobrala dobry stanik i zeby mial silikon

un bra - ja będę miała taki pokryty na zewnątrz materiałem

ale to wszystko zalezy od wielkosci biustu... :)

No ja niestety nie mam zbyt obfitego :/ 75C i nic wiecej:(

przeciez masz akurat, ze tak moge sie wyrazic...

silikonowe naklejki pod biust:)nie wiem jak to sie nazywa ale teraz w kazdym sklepie z bielizna idzie je kupic ładnie podnosza biust i nic nie widac

ja tez troche szukalam dobrego stanika (a tez mam spory biust), ktory przede wszystkim bedzie trzymal piersi... i znalazlam i to na hali (firma Kris, a szukalam w Triumphie (bylam pewna ze cos dostane,ale strasznie sie zawiodlam) i nic i w wielu innych i tez nic...

a ja sobie jakiś tydzień temu kupiłam: bez ramiączek, z push-upem, biały z gładkiego materiału (żeby nie pzebijały jakięs koronki), oczywiście bardotka z niskimi miseczkami (nie wiem, jak to określić fachowo) ...

tylko jak tak Was czytam, to się zastanwiam, czy dokonałam dobrego wyboru, bo on nie ma żadnych silikonów, żeby trzymał się dodatkowo ciała... myślicie, że można coś takiego dokupić ? jakieś takie paseczki, które można wszysc do stanika, aby przyległy do ciała?

A mozesz powiedziec w ktorym sklepiku dokladnie na hali? Znam ich kilka wiec byloby mi latwiej trafic. Czy Ty tez kupowalas silikonowy bez ramiaczek?

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...