JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!

5 URODZINY ELYPSY TO WIELKI NIE WYPAL!!! KLAMSTWO NA ULOTCE ZE DLA KAZDEGO DARMOWY WELCOME DRINK GDYZ MOJA GRUPA Z KTORA TEJ NOCY SIE BAWILEM(15 OSOB) ZADNEGO DRINKA NIE OTRZYMALA!! NA DODATEK BARMAN W TWARZ SIE SMIAL I MOWIL ZE "OSZALALES CZLOWIEKU JAKIE DRINIKI ZA DARMO" I SAM SOBIE PRZYZNAWAL NAPIWKI SZCZYT WSZYSTKIEGO!! W ZYCIU TAM SIE NIE POJAWIE Z MOIMI ZNAJOMYMI A BYWALEM DOSC CZESTO..ZENADA KLUB!!(TU NIE CHODZI O GLUPIEGO DRINKA ZA 10 ZL ALE O SAM FAKT!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!!

jakie oszustwo ? człowieku może kluby pomyliłeś,i jakie ulotki i welcome drinki,my dostałyśmy lampki szampana tak jak było w reklamie,w piątek były welcome drinki więc proponuje iść do szkoły nauczyć się czytać,lub idz do właścicieli z ulotkami o których piszesz !

PO pierwsze szkole skonczylem odpowiednia i Tobie nic do tego:) po drugie dzwonilem w sobote(kolo godziny 14) w dniu imprezy urodzinowej do klubu elypse i pani przypuszczam menago albo jakas inna pani poinformowala mnie ze na wejsciu beda drink do wyboru(wodka plus jakis sok) wiec na przyszlosc nie dyskutuj jak nie masz o czyms kapletnego pojecia....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drodzy parafianie, ja przybylem do klubu kolo 22 i dostalem w/w trunki. Po porstu kolega za pozno przyszedl. Chyba wiadomo ze liczba welcome drnkow jest ograniczona. Wyobrazasz sobie drogi przyjacielu ze wchodzisz do klubu na impreze o 4:00 i co..... pukasz sie w czolo i mowisz - kurede a gdzie drinki ?? przeciez mialy byc !!! Za pozno za pozno stanowczo. Rada na przyszlość - ciut szybciej sie wybrac !!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a Ty drogi kolego nie zabieraj glosu skoro nie wiesz o ktorej bylem w wyzej wymienionym ("wejherowskim")"klubie"(bo normalnym na poziomie klubem ciezko to nazwac)a mialem rezerwacje z moimi znajmomymi wiec bylismy przed 22(i tu nie chodzi o drinki za 11zl tylko o sam fakt)wiec nie brnijmy w ta dyskusje dalej bo to nie ma sensu to moja opinia i moich znajmoych wiec nie musicie sie z nia zgadzac ale nie podwazajcie czegos co mialo miejsce bo z "kapelusza" sobie tego nie wyciganalem pozdrawiam

Żenua

więc chyba tylko Ty i Twoja ekipa nie dostaliście welcome,może się chowaliście w ubikacjach ? zawsze znajdzie się ktos komu coś nie pasuje pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Żenua

Skoro mieliscie rezerwacje na 22 wnioskuje ze przyszliscie do gdynskiego klubu tak jak ja, przed 22. A propo dlaczego "wejherowski" skoro adres i siedziba klubu mieszcza sie w Gdyni na Skwerze Kosciuszki ? Nie slyszalem zeby skwerek nalezal do GWE. Moze i dlatego nie dostaliscie swoich upragnionych DARMOWYCH drinków (o ktorych robisz wielka afere), gdyz pomyliliscie adresy i byliscie w Wejherowie albo innym miescie. Sprawdzcie to koniecznie albo zmiencie dilera bo was oszukuje !!!! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widze ze moj wpis robia mala "furore" ale to dobrze:) wiec po "kiblach"ani ja ani moi znajomi sie nie chowali wchodzilismy normalnie na dodatek pytalem barmana gdzie moja rezerwacja poczym spytalem czy beda te "welcome drinki"to poinformowal mnie w sposob "jednoznaczny"ze to pomylka(jednym slowem chyba poczul ze on tu jest panem a nie klient:) po drugie klub owszem miesci sie na skwerku ale moja aluzja byla odnosnie KLIMATU TAM PANUJACEGO RODEM Z "IMPREZ Z WEJHEROWA" KTO BYL TEN WIE JEDNYM SIE TEN "STYL PODOBA"(BABEK WYTAPETOWANYCH I plec meska mocno "spinajaca sie)jednym taki "styl"moze sie podobac innym nie musi rzecz gustu to Tylko moje zdanie i duzego grona moich znajomych..pozdrawiam

jaki ty smutny jestes czlowkieku, do tego tak bardzo zakompleksiony:) jest takie ugrupowanie polityczne co zrzesza takich oszolomow, proponuje sie zapisac:) skoro nie robi ci ten welcome drink, to po co to walkujesz? przyszedles sie bawic, czy pic za darmo? zastanow sie, bo to z twoich wypowiedzi wychodzi wieś... ale coz, chlop ze wsi wyjdzie, wies z chlopa - nigdy:) i obstawiam, ze twoj ton byl taki sam w stosunku do barmana/barmanki jaki tu prezentujesz, wiec osobiscie gratuluje im opanowania, bo na ich miejscu wyrzucilbym prostka na zbity pysk:)

a ja proponuje nie brnac w ta jałowa dyskuje dalej bo skad Ty niby wiesz czlowieku jak do kogo sie odnosze i jak byl moj ton skoro Cie nie bylo na miejscu to nie zabieraj glosu BO CO TO CIE OBCHODZI i co Ci do tego zreszta..A JAK widze Twoja wypowiedz i Twoje slownictwo typu "pysk" to juz domyslam sie ze jestes jedna z osoba bawiacych sie w Tym "pseudo klubie"wiec nie trudno domyslec sie jaki poziom reprezentujesz...end

DO PANA KTÓRY STWIERDZIŁ ŻE V URODZINY TO WIELKIE OSZUSTWO"

Drogi Panie jeśli stwierdził Pan oszustwo podczas imprezy takie sugestie kieruje się bezpośrednio niezwłocznie do Managera jaki jest w klubie to się tyczy mojej osoby bo właśnie w klubie Elypse jestem Managerem,a nie oczerniać na ogólnym forum klub i personel.
Jeśli nie ma Pan obycia i nie wie że takie sprawy się kieruje do Managera trudno ale po co takie mocne słowa bez pokrycia na forum ?
pisze Pan o informacji na ulotkach że mielismy welcome drinki,a my żadnych ulotek reklamowych nie drukowaliśmy więc już jest nie ścisłość
Owszem welcome drinki były serwowane w piatkowy wieczór urodzinowy a sobotę szampan MOET i każdy kto przyszedł o przyzwoitej porze mógł się poczęstować lampką Moeta który stał na barze.
Proszę wybaczyć że kelnerki nie podchodziły do każdego gościa i nie wręczały mu welcome,ale zapewne jest Pan świadomy z ogromnej ilości ludzi którzy przyjechali na urodzinową imprezę Elypse i występ Roberta M.
a co do uszczypliwości odnośnie klubowiczów bawiących się z Wejherowa nie rozumiem pretensji i aluzji,mieliśmy reklamę w Radiu Rmf Maxxx gdzie dotarliśmy do ludzi w całym województwie i z całego województwa mieliśmy gości.
Jeśli jest Pan lepszy niż gość z Wejherowa współczuje,bo nie oceniamy ludzi za to skąd pochodzi tylko za to co prezentuje.
Mimo wszystko życzymy wszystkiego co najlepsze i zapraszamy.
Ps odnośnie obsługi się nie wypowiadam,bo jestem bardzo zadowolony z pracy kelnerskiej,barmańskiej,ochrony więc nawet nie mam jak się odnieść
Pozdrawiam ciepło mimo pogody
Krzysztof Elypse
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0