DJ MIKA LAZAR TOPLESS SHOW !! (1) https://www.facebook.com/events/321722081196407/ Opis Już 11 Lutego u nas... Gość Elypsa OK (1) witam, kilka slow na temat tego klubu. lokal bardzo przyjemny, obsluga moze... tomi Muzyka bardzo, bardzo mixowa (klubowa) (1) Wybraliśmy ten club gdyż nigdy tam nie byliśmy. Chcieliśmy zobaczyć, opinie... Monia
C..... nie impreza (1) Na stronie internetowej i na fb jest wyraznie napisane ze w czw sa imprezy, a... :) Byłem zobaczyłem uwierzyłem ! (5) Elypse ruszyło z grubej rury i jak widać bezkonkurencyjnie w Gdyni,zawsze coś... Quba Obsluga (2) Bylem do 2009 roku wiernym kluboiwiczem do czasu gdy ochroniarz potraktowal... Klubowicz :) (1) Cóż za zmiana, oczywiście na plus :) po długiej przerwie miałam okazję... ... JEDNO WIELKIE OSZUSTWO!! (11) 5 URODZINY ELYPSY TO WIELKI NIE WYPAL!!! KLAMSTWO NA ULOTCE ZE DLA KAZDEGO... Sławek Wiek (4) Czy wpuszczą od nie pełna 16 lat ? małolata Serdecznie polecam!!! (1) Witam, miałam okazję bawić się w Elypse Club w dniu urodzin klubu i powiem... nataliaXXX Jestem w szoku ! (1) wow widzę że elypse idzie grubo miło miło zaczyna się ruszać jestem mile... Serek więcej takich imprez!!!! (1) Gratuluję imprezy jaką klub zorganizował pierwszego dnia świąt. Coś nowego!!... klubowicz popieram (1) chcialem sie dolaczyc do tego co jest napisane na trojmiasto.pl z ciekawosci... Bartek Kozłowski Nowy Dj ?? (10) Ostatnio zawitałam do waszego klubu i miłym zaskoczeniem był zupełnie nowy Dj... Klaudia Co jest z ta Elypsa (1) Chcialam swoje zarzenowanie oglosic na forum bo moze to cos zmieni...oby!! Z... klient Zdecydowanie ODRADZAM (1) Witam. Poszedłem do klubu na połowinki wszystkich liceów. Impreza miała... Jacek ŻENADA , STANOWCZO ODRADZAM ! (3) Klub jako sam w sobie jest przyjemny, ale obsługa i porządek to istny skandal... zażenowana Zmiany ;) (2) Piątki ruszyły, zmiana Dj dała swoje. Klimacik przyjemny. Oby zmiany już... anonim Niby wporzo, ALE! (1) Impreza zaplanowana na 8h, ale z tego 3 przejechane - 1.5h na wejście, drzwi... Mel bb - opinia (1) poszliśmy ze znajomymi z nadzieja na dobra impreze. a raczej nie nalezala ona... bb