Zmiana Dj (3) Nareszcie porzadna muzyka w Elypse. Małem przyjemnos rozmawiać z dj Chrisem... Roberto Piątek NIE, Sobota TAK (1) Witam, Genarlanie ja i moi najbliżsi znajomi chodzimy sobie do Elypsy prawie... Mariusz Krassowski aaaaaaaaaaa!:) (1) chciałam to napisac na goraco, zaraz po imprezie, ale Wasz przegenialny... Monalisa
:) (1) zaczynając od ... może tego, że nie wypowiadam się jako klient, chodź po... :)))))))))))))))))))))) Najgorszy klub w Gdyni, a niestety taki popularny... (1) Ogolnie nie polecam klubu... Barmani są niemili...Uważają się za pepek... Tryzia Elypse najlepsza (1) Ze znajomymi zwiedziliśmy już wiele klubów w 3mieście, jednak ostatnio bawimy... Ruxio dobrze jest (1) Po dłuższym, „niebyciu” w Elypsie postanowiłam z koleżankami... MATI opinia (2) wszystko ok ale co do toalet to brak mi słów merlin Noc klubowa - ŻENADA (1) Wczoraj bylem tam ze znajomymi, bo mielismy ochote pobawic sie w rytmach... HouseSoul atena - opinia (1) Nie wiem skąd tu tyle negatywnych komentarzy. Ja Elypse odwiedzam regularnie... atena Zenada (1) Muzyka srednia, barmani beznadziejni- sorry chlopcy ale to co prezentujecie... Befe a więc ... (1) byliśmy ze znajomymi w pt na imprezie, niby od 21 lat wpuszczają ale to 1... nie interere elson - opinia (2) Super klub, obsługa miła i pomocna, muza wporzadku, nic tylko sie bawic! elson muuuuzzzzaaaa.... (4) W tym klubie mam okazję bywać dość często jednak w dość sporych odstępach... Karlos najgorszy "klub" w Gdyni (3) Witam, pare slow o klubie w skrocie: -muzyka jest beznadziejna, dj jest... klient Darek - opinia (3) sami malkontenci się tu wypowiadają, a jak dla mnie lokal jest rewelacyjny:)... Darek zabawne (1) Po przeczytaniu wielu postów, 80% z nich dotyczy bbeznadziejnej muzyki, ja... MKMW Franczeska - opinia (1) Bawiłam się w Sylwestra w Elips Clubie -impreza bardzo udana, przemiła... Franczeska beznadziejny sylwester (1) 31.12.2009 roku wybrałam się z grupą znajomych na sylwestra do elyps.... stała klientka Oszuści (2) Ja z moimi znajomymi uznaliśmy że zajrzymy do środka aby poznać klub i przy... Niezadowolony klient