beznadziejny sylwester
31.12.2009 roku wybrałam się z grupą znajomych na sylwestra do elyps. Stwierdzam,że podjeliśmy najgorsza decyzję aby spędzić właśnie tam ten wieczór.Zapłaciliśmy 190zł od osoby i w tym miało być jedzenie!! Wyobraźcie sobie,że z wielką łaską dostaliśmy tylko obiad .Zastanawia nas fakt za co zapłaciliśmy skoro przed zakupem wejściówek oferowano nam zupełnie coś innego. ... Poprostu przerasta to ludzkie myślenie, jak można być tak bezczelnym w stosunku do klienta.Obiecywanie gruszek na wierzbie!!Nie wspomnę już o alkoholu który sprzedawany jest jak złoto. Zwykły bols kosztuje 130 zł!!!Po prostu śmiech na sali!!Po północy organizatorzy imprezy stwierdzili skoro mamy już Nowy Roku to mozna włączyć beznadziejną muzyke która leci tydzien w tydzień na imprezach i goście się ulotnią.Spodziewaliśmy się że spędzimy ten wieczór w miłym i kameralnym klubie przy dobrej muzyce a okazało się to totalną porażką
.Na pewno nie będę polecała tego miejsca tym bardziej, że za takie ceny obsługa powinna być na prawdę na bardzo wysokim poziomie i powinna się starać żeby wszyscy byli zadowoleni.Bardzo się zawiodłam na tym klubie i na pewno tak tego nie zostawię i będę żądać reklamacji!!!
.Na pewno nie będę polecała tego miejsca tym bardziej, że za takie ceny obsługa powinna być na prawdę na bardzo wysokim poziomie i powinna się starać żeby wszyscy byli zadowoleni.Bardzo się zawiodłam na tym klubie i na pewno tak tego nie zostawię i będę żądać reklamacji!!!