muuuuzzzzaaaa....
W tym klubie mam okazję bywać dość często jednak w dość sporych odstępach czasowych, jakież jest moje zaskoczenie gdy za każdym jednym razem widzę tego niedouczonego pseudo ,,DJ'' ,,,wodzireja" czy jak to tam nazwać. Miejsce ma niesamowity potencjał jeśli chodzi o samo umiejscowienie obsługa ok -bez zastrzeżeń, ceny do przetrawienia,ale jak można w kółko puszczać te same kawałki, jeśli miałabym ochotę...to bym włączyła radio czy muzyczny program TV i miałabym dokładnie to samo...disco Relax przy tym co się wyprawia z muzyką w tym klubie to rarytas...przy najmniej w jednym programie nie powtarzają tych samych kawałków.
Każdy kto przychodzi do klubu bez względu na fakt czy chce się upić i zabawić czy posiedzieć ze znajomymi chce też po prostu posłuchać dobrej muzyki -to podstawa, czy właściciele tego punktu nie chcą zarabiać??? wielu moich znajomych z tego właśnie powodu zrezygnowało z odwiedzania tego miejsca....ja po ostatniej imprezie też już jestem zrezygnowana, dopóki nie zmienią DJ ....który bądź co bądź puszcza muzę z winampa.... więcej się nie pofatyguje i nie wydam ani jednej złotówki w tym miejscu....cóż...może mała strata ale takich jak ja jest wielu....a szkoda...
Każdy kto przychodzi do klubu bez względu na fakt czy chce się upić i zabawić czy posiedzieć ze znajomymi chce też po prostu posłuchać dobrej muzyki -to podstawa, czy właściciele tego punktu nie chcą zarabiać??? wielu moich znajomych z tego właśnie powodu zrezygnowało z odwiedzania tego miejsca....ja po ostatniej imprezie też już jestem zrezygnowana, dopóki nie zmienią DJ ....który bądź co bądź puszcza muzę z winampa.... więcej się nie pofatyguje i nie wydam ani jednej złotówki w tym miejscu....cóż...może mała strata ale takich jak ja jest wielu....a szkoda...