Masakra (1) Nie mogę uwierzyć, poziom obsługi na - 100. Nigdy nie spotkałam się z tak... ona ... (1) Obsługa zachowuje się bez szacunku do klienta. Po kupieniu piwa barman nie... seboss kulejacy lokal/.. (1) Witam, w zwiazku z tym ze jestem waszym (bylem) stalym gosciem pozwole sobie... Michal W.
club Elypse (1) Witam Wczoraj odwiedzilem club Elypse , i jestem zniesmaczony jak mnie i... gabens :) (1) Jeśli chodzi o muzyke to moze rzeczywiscie kawalki czesto sie powtarzajom... ... opinia (1) Witam. Wczoraj w tym klubie byłem drugi raz, na imprezie 18-kowej koleżanki.... Paweł paula - opinia (2) Co do elypsy to ten klub już calkiem spadl do parteru kiedys to był najlepszy... paula ... (1) W Elipse byłam pierwszy raz i niestety ostatni. Rozumiem kilka podknięć ale... Monika :) (1) Najlepszy klub w trojmiescie, co do tego nie mamy watpliwosci:) obsluga... madzi mała - opinia (1) Moim zdanie klub schodzi na psy coraz młodsze towarzystwo dzieciaki po prostu... mała Porażka.. (1) ostatnio byłam i nie polecam..Dj puszcze fatalną muzyke..szalone... Gosia DJ? To chyba żart! (1) Muzyka mało zróżnicowana, ciężkie kawałki, przy których nie da się tańczyć.... metisse Menadżer pozjadał wszystkie rozumy - niewychowany, beszczelny - brak słów (1) W sobotę wraz z koleżankami udałysmy się na panieński do tego klubu, stoliki... I Kasia (1) Bylam z kolezankami w piatek na imprezie w elipse. Na samym wejsciu sie... Kasia piatkowa impreza (1) Wygralem zaproszenie na impreze midnight sun, wszystko fajnie, zmienione... michal Magda - opinia (1) Kiedyś bardzo lubiłam ten klub -ceny przy barze przystępne , panie wstęp za... Magda ELYPSEclub - Polska bezczelnosc bramkarza (1) Mam na imie Bartek i mam 25lat, uczeszczam do Elypse okolo 20 razy w roku,... Bartosz Jest bardzo fajnie i sympatycznie (1) Po 1 - Lokal super !!!!!!! Po 2 - Muza i dj najlepsze nie tylko w Gdyni ale... darooo :) (1) Zaczalem chodzic do Elipse jakies 3-4 miesiace temu, Lokal przyjemny,... michal J - opinia (1) nooo zycie :) J