POLECAM !! (1) Tak jak w temacie ;) Tylko szkoda, ze do toalety jest taka kolejka Aguś hej (1) jedyne co dobre w clubie to muzyka . masakra jest w toalecie-dobrze ze rzadko... izabela hm (1) Co do Cen? racja sprawdziłam, Kelnerka latała góra dół, drink podstawowy... klubowiczka
..... (1) Brak mi słów na to co działo się w Elypse . Zrezygnowałem z tego klubu już... oko Sama nie wiem (1) Lubie tam chodzic bo muzyka mi pasuje i nawet gdy jest natlok ludzi to jest... sandra tak sobie (1) ochroniarze są w porzadku, calkiem mili tylko nie podoba mi sie to że... Ania andy (1) zaje***ty club andy Nie polecam (1) Po mojej pierwszej i ostatniej wizycie stwierdzam ze obsluga jest chamska i... k jest ok (1) w rozne miejsca chodze ale zawsze tu wracam.dlaczego?klimat.impreze tworza... jabo Opinia (1) Lokal super!!!!!!! Muza tez najlepsza w Gdyni!!!!!!! Obsluga baru bardzo... K.Z ogólnie klub fajny, ale.. (1) Elypse Club, jest fajnym klubem pod względem klimatu , wystroju i muzyki,... stała bywalczyni Jump (1) Ten klub to fajna sprawa by razem poszaleć ;D Gdynianka Nie ma co.... (1) Chyba nie ma co się rozpisywać na temat tego klubu. Obsługa, wystrój, klimat... aro super (1) super dobra obsulga dziekuje kelnerce ktora miala nasza loze ,ja jestem na... robert morka peyton - opinia (1) klub niczego sobie, ale radzę zmienić DJ-a. od kiedy pamiętam co tydzień lecą... peyton Jest OK !!!! (1) Po dłuższej przerwie nieobecności, postanowiłam wybrać się wspólnie ze... Magdalena