Co do Cen? racja sprawdziłam, Kelnerka latała góra dół, drink podstawowy wódka z sokiem ( 14zł) ?? a piwo z sokiem 10 zł, hm ciekawe, kolejnym razem pewnie kolejna inna cena, zdumiewające, sok do piwa 2zł mnie kosztował, ..... na koniec imprezy tzn mój koniec imprezy około 2 w nocy widok wyprowadzającego przez ratowników z Ambulansu chłopaka z krwawiącą głową, ludzie ani nikogo nie wpuszczano, ani nie wypuszczano, nastałam się czekając....
w razie pożaru tylko jedne małe wąskie drzwi otwarte, makabra,czekają na tragedię czy jak???toaleta porażka nie dość że wspólna to wieczne kolejki pół imprezy warowanie-nieprzemyślane definitywnie za mało toalet, muzyka się powtarza na razie rekord 3 x ta sama piosenka w ciągu 4 h tyle co tam byłam, średnio raz na godzinę, hehe rozumiem HIT, bawiący? niedopuszczalne jak ktoś tańczy z pokalem, walczcie z tym, niebezpiecznie, mnie to wręcz odtrąca, oj działo się ogólnie ciasnota, parkiecik malutki, każdy trąca, a to ktoś przechodzi, ah dam lokalowi drugą szansę! zobaczymy