paula - opinia

Co do elypsy to ten klub już calkiem spadl do parteru kiedys to był najlepszy klub w Gdyni; odbywała się ścisła selekcja oraz wstep był faktycznie od 21 roku zycia a teraz co to ma być!! Wydaje mi się ze to przesada wpuszczac ludzi którzy nie maja ukończonych nawet 18 lat a i tacy się zdarzaja sama bylam świadkiem jak bramkarze tzw selekcjonerzy wpuszczaja mlode dziewczyny bo wyglądają na starsze a po drugie czy panow stojacych przed wejściem można nazwac selekcjonerami?? Watpie gdyz wpuszczani sa wszyscy których chyba nigdzie indziej nie dali rady wejsc do klubu zenada!! Bylam dwa tygodnie tematu oraz w tym tygodniu i jeszcze się nie spotkałam z takimi scenami ze w klubie dwa tygodnie pod rzad zabraklo piwa w klubie jakas paranoja zastanowcie się czy z takim podejściem do interesow wasz klub zginie w tlumie nowo powstających knajp oraz straci najlepsza klientele bo większość ludzi i tak już przeszla do konkurencji tam przychodza normalni ludzie a nie buractwo jak do eypsy....Jedyne co w tym klubie jest fajne to wystuj przestrzeń bar- szybka obsluga oraz muzyka bo kelnerki nie grzeszą uroda...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szanowna Pani,
Poświęciła Pani dużo energii aby napisać tak niepochlebną opinię. Bardzo dziękujemy gdyż krytyka zawsze jest konstruktywna, jednakże trochę Pani przesadziła pisząc o nieurokliwych kelnerkach(ponoć inteligentni ludzie urody nie komentują). Tak się składa, że cenimy sobie ludzi, którzy wyróżniają się miła aparycją i pozytywnym podejściem do naszych gości niekoniecznie jednak urodą jak z pierwszych stron gazet. Jednakże według mojej opinii nasze kelnerki i barmani są urokliwi i sympatyczni.
Jeżeli chodzi o selekcję, to nic się w naszym klubie nie zmieniło wpuszczamy osoby od 21 roku życia. Zdarzają się jednak wyjątki jeżeli przychodzi większa grupa wśród której znajduje się jedna osoba poniżej omawianego wieku to ją wpuszczamy żeby nie psuć zabawy pozostałym gościom.
Trafnie Pani zauważyła, że obsługa za barem jest szybka, a wynika to z profesjonalizmu naszych barmanów jak również z faktu, iż w godzinach najwyższej frekwencji w naszym klubie nie podajemy piwa z beczki w zamian proponujemy piwo butelkowane, aby nie powstawał tłok przy barze (niestety czasami trzeba wybrać mniejsze zło)
Pozdrawiam i zapraszam
Elypse Club
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0