Zmiana Dj

Nareszcie porzadna muzyka w Elypse. Małem przyjemnos rozmawiać z dj Chrisem bardzo przyjemny i kontaktowy koles widać ze zna się na tym co robi. Z czystym sumieniem moge powiedziec ze zatrudnienie nowego dj bylo bardzo dobrym krokiem z strony właścicieli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zmiana Dj

Nie wiem co to znaczy pozadny wedlug Ciebie!! Ja probowalam z nim jakos porozmawiac to kolez papieros w buzi, smierdzi fajkami i to jest fajne ? A muzyka gral ot taka normalna jak wszedzie. Fajnie bylo w nowym klubie FENIKS - polecam.

Re: Zmiana Dj

Jakiś czas temu osoba, która pracuje w elypsie powiedziała mi, że jest jakiś nowy koleś zajmujący się jakimiś tam imprezami. Zresztą zanim się dowiedziałem o tym zauważyłem to sam na plakatach, które widoczne są na samym wejściu. Uważam, że nowy Pan zajmujący się tym nie ma w sumie zielonego pojęcia o tym. Nigdy w życiu nie słyszałem tego typu muzyki w elipsie. Dajcie spokój HOUSE, NUDISCO, ELECTRO, MINIMAL itd. Takie rzeczy to w Mandarynce, Tower Club itp. Panie ładny dodawaj pan rękawiczki i może przed wejściem dorabiaj na dopalaczach, bo skoro zamknięte to wiesz... Nie piszę tutaj ze względu, że w klubie pracują znajomi. Tylko ostatnio jak wszedłem w piątek do elipsy dostałem szoku. Na palcach jednej ręki można policzyć osoby, które były w klubie. Kiedyś to się działo tam a teraz, bieda, nędza itd. Ale przychodzę tam ze względu na znajomych pracujących tam i tych, którzy jeszcze póki co chcą się tam bawić. Aha i co do tych opinii takich nowych o nowym dj to jakieś mam takie przeczucie, że to pisze ten PAN ładny co tam rządzi tym, bo jakoś przez ostatni czas nie było żadnych (od sierpnia 2010) – czyż to nie zbieg okoliczności!
Nie ładnie pisać samemu sobie tak piękne słowa Panie