ŻENADA , STANOWCZO ODRADZAM !
Klub jako sam w sobie jest przyjemny, ale obsługa i porządek to istny skandal ! Pomijając dość wysokie ceny drinków co może nie jest winą właścicieli, sytuacja higieny w toalecie jest poprostu żenująca, bród smród i syf, ale to własciwie robią klienci i podczas imprezy obsługa nie jest w stanie nad tym zapanować, dla mnie najgorsi są ochroniarze i bodajże kierownik.
ogromne kolejki przed wejściem (czekałam 1,5 godziny) i napierający na siebie tłum nad ktorym nie mogl nikt zaponowac, bo nawet nie probowal, nie latwo bylo o zlamanie żeber lub inny uraz.
w srodku było lepiej, ale wyjście to była PORAŻKA
pomijając masę pogubionych kurtek torebek itp w szatni co już samo w sobie jest skandalem, odzyskanie ich graniczyło z cudem. ...stanowczo odradzam !
ogromne kolejki przed wejściem (czekałam 1,5 godziny) i napierający na siebie tłum nad ktorym nie mogl nikt zaponowac, bo nawet nie probowal, nie latwo bylo o zlamanie żeber lub inny uraz.
w srodku było lepiej, ale wyjście to była PORAŻKA
pomijając masę pogubionych kurtek torebek itp w szatni co już samo w sobie jest skandalem, odzyskanie ich graniczyło z cudem. ...stanowczo odradzam !