Nowy Dj ??

Ostatnio zawitałam do waszego klubu i miłym zaskoczeniem był zupełnie nowy Dj (nowa muzyka). Mam nadzieje że zostaje na stałe bo była to jedna z najlepszych imprez w Elypse od ładnych paru lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy Dj ??

hmmm nowy ??? ale jaki ??? Moim zdaniem nie pasował i nie pasuje tam. Może Boolvar z tą muzyką ????

nowy dj nazywa się Krzysztof jeśli dobrze pamietam pseudonim to Chris Ice. Gral na zmiane z obecny dj ktory gra juz w elypse o wiele za dlugo.

co do Krzysztofa to facet gra dobra klubowa muzykę. Pierwszy raz tak dobrze bawilam sie w elypse. Fakt faktem nie miał jednego utworu o który poprosiłam ale za to zaproponował inny który bardzo mi się spodobał, co do kontaktu bardzo miły i przyjemny facet nie mówi na dzień dobry że dedykacje kosztują 30 zł.;) jak dla mnie mega pozytywna zmiana oby tak dalej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

co to za bajki tu lecą !!!!!!!!! jaki kris krzys..... Myslicie ze koles sie przedstaiwa za kazdym razem kazdemu kto przechodzi kolo niego !!!!Widać ze same pochwaly pisza tu albo sami wlasciciele albo ludzi wynajeci do tego, albo znajomi tego krisa brisa czy jak mu tam...
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a mi sie wydaje ze te negatywne opinie pisze obecny zazdrosny dj.

hahahahaha wcale że NIE.

hmm jeszcze nie miałem okazji posłuchać tego niby nowego dj ale zmiana sama w sobie to dobry pomysl. Na temat dj wypowiem się jak będe miał okazje usłyszeć jak gra

Byłem teraz w sobotę w elypse posłuchać nowego dj. Samego dj nowego nie widziałem ale na pewno był ten który jest od zawsze. Stwierdziłem że nie ma co siedzieć więc wyszedłem. Wróciłem po 1 w nocy i co widzę :
- pełen parkiet
- ludzie klaszczą, krzyczą
- muzyka zupełnie coś nie z tej ziemi pierwszy raz słyszałem ale wchodziło w ucho jak nic.
Nie wiem co to za Dj ale tylko pogratulować jeśli to ten nowy a jeśli stary to gratuluje poprawy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ten sam co zawsze, zmienil tego nowego nad ktorym wszyscy sie spuszczaja;) stare nie rdzewieje, slaba prowokacja