JESTEM TYMCZASOWO W ANGLI WESELE W GDANSKU POPROSTU JESTESMY W BIGOSIE

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
WRACAM DO GDANSKA POD KONIEC KWIETNIA A MOJ PRZYSZLY MALZONEK DWA TYGODNIE PRZED SLUBEM OBYDWOJE SIE BOIMI ZE TEN NASZ SLUB BEDZIE ZBYT WIELKA KLAPA JEZELI CHODZI O PRZYGOTOWANIA . CZY KTOS BYL W TAKIEJ SYTUACJI ? ZALATWIAMY WSZYSTKO NA TELEFONY NIESTETY. SZUKAMY WLASNIE DOBREGO FOTOGRAFA DO ZDJEC POZOWANYCH MACIE KOGOS INTERESUJACEGO KTORY ZROBI TO W ODPOWIEDNI SPOSOB . :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: JESTEM TYMCZASOWO W ANGLI WESELE W GDANSKU POPROSTU JESTESMY W BIGOSIE

jesli Ciebie to pocieszy ja byłam w Stanach ślub był w czerwcu... przyjechałam do Polski w kwietniu i ze wszystkim zdążylismy, nie było żadnej wpadki, usiedlismy z moim juz dzisiaj mężem zrobilismy liste co należy przygotować, zarezerwować, zamówić i ... realizowalismy "plan" :)
dzisiaj restauracje, hotele, muzycy mają e-mail-e i to było ogromnym ułatwieniem, gdyz moglismy prowadzic negocjacje on line i oczywiscie pomoc mamy, tesciowej i świadków była nieoceniona. Życzę powodzenia

Kasia daj do siebie maila. Albo napisz do mnie. Moze Ci pomogę kilkoma namiarami.

my mamy wesele 6 maja i dokladnie 2 tyg przed slubem przyjedzimy do polski. jestesmy w takiej samej sytuacji, ale sie nie martwie niczym :]

hej Agusia,

ja obecnie jestem w Stanach i na odleglosc organizuje swoje wesele. mam pytanko kiedy rezerwoalams sale i gdzie kupowalas suknie?

dzieki

http://www.trojmiasto.pl/weselnik/katalog.phtml?id_kat=&akcja_wes=&miasto=&dzial=fotograf&string_wes=&strona=1

ogloszenia zaczynają się od pierwszej strony...

http://www.trojmiasto.pl/weselnik/katalog.phtml?id_kat=&akcja_wes=&miasto=&dzial=fotograf&string_wes=&strona=0

Kasia - napisz listę co jeszce macie załatwić , a napewno będzie odzew :) A co do fotografa, to jest przynajmniej jeden na forum, który robi sliczne zdjęcia - popatrz w relacjach dziewczyn