Agnieszka i Arek - opinia (1) Współpraca z p. Joanną to sama przyjemność nacechowana pełnym... Agnieszka i Arek Katarzyna i Michał - opinia (1) Wszystkie prace projektowe oraz graficzne zostały wykonane terminowo wg... Katarzyna i Michał Aranżacja kuchni (1) Współpraca z Panią Joanną była świetna - kreatywność, podejście do tematu,... Andrzej
bardzo polecam tą firmę, pełny profesjonalizm i przyzwoite ceny, wszystko terminowo (1) Zajmuję się najmem lokali i z racji branży z JMJ Interiors współpracuję od... Jola Projekt mieszkania w kamienicy w Gdyni (1) Pani Joanna jest profesjonalistką w każdym calu. Nasza współpraca rozpoczęła... Olga Zinkiewicz Najlepszy wybór - polecam (1) Do remontu kuchni szykowałam się od dłuższego czasu. Nie mam zdolności... Magda Wyjątkowy pokój córki i syna (1) Pani Joanna podjęła się aranżacji pokoju dziecięcego dla syna i córki.... Aleksandra Roksana - opinia (1) Szczerzę polecam Panią Joannę. Pełen profesjonalizm i bardzo dobry kontakt. Roksana Bardzo gorąco polecam (1) Panią Joannę "znalazłam" przeszukując oferty w internecie. Już przy pierwszej... Joanna Polecam projektanta w 100% (1) Właśnie zakończyła się moja współpraca z p.Joanną,która wykonała dla mnie... Iwona Polecam (1) Świetny projekt, rewelacyjny kontakt. Profesjonalizm w pełnym tego słowa... Marcin Polecam (1) Pani Joanna jest profesjonalistką w każdym calu! Nie odstraszyl jej czas... M. Bardzo polecam Panią Aranżator (1) Pani Aranżator wykonała już dla mnie 9 projektów wyposażenia mieszkań na... Jolanta