Ania - ocena (1) Byliśmy w ten weekend. Niedziałająca jedna atrakcja na piłeczki - awaria,... Ania Zanne - ocena (1) Bardzo zla obsluga klienta na recepcji. Brak klimatyzacji. Nie polecam. Zanne B.K. - opinia (1) Wszystko fajnie ale te gąbki należałoby jakoś wyprać i odkurzyć ponieważ... B.K.
Nie polecam organizacji urodzin w Jump City Gdańsk (2) Zakupiłem dla dzieci usługę urodzinową (pakiet jump) - dwoje solenizantów... Remigiusz Nie polecam (1) "Lekcja" wf polega na rozgrzewce z instruktorem. Następnie dzieci robią co... Bigblue :) (1) Bardzo polecam, świetna zabawa Marian Tylko jeden trener na sali! (2) Dzisiejszy 24.01.2018 pobyt o godzinie 17.00. Zdecydowanie mało... Paweł Bardzo fajnie. (2) Co tu dużo pisać - jest fajnie. Świetne miejsce zarówno dla maluchów (z... M. świetne miejsce na urodzinki! (2) Organizowaliśmy urodziny naszej córki w jump city Gdansk, dla grupy... m. Bardzo przeciętne miejsce do spędzania czasu (2) Dziś byłem pierwszy raz z rodzinką i ogólne odczucia bardzo przeciętne.... Bartek Totalna porażka- stracony czas. (1) Moja wizyta w Jumpcity okazała się bardzo nieudana, okazało się, że zabrakło... Niezadowolony