JUTRO ŚLUB....

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczynki, ja jutro mam ślubik ....jest 23.30 i chyba czas pójść spać bo padam na twarz ;)) mam super humorek, chociaż zdążyłam się obrazić raz na jutrzejszego mojego mężusia ;))
trzymajcie za mnie jutro kciuki, mój dzień nadciągnął ;))))

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: JUTRO ŚLUB....

Hurra!!!!!!!!!!!!!!! Nacheba trzymam kciuki za was ,o której masz ślub ?? Bede intensywnie o was myśleć , oby wszystko było cudowne i pełne miłości ach :):)No i tańców do rana ...a potem jak juz odsapniesz , to oczywiscie czekam na relacje , :)Idz już spac to twoja ostatnia panieńska noc:)hehehehe

trzymaj się i niczym się nie przejmuj - będzie pięknie :))))

ej no.....i co to ma być !!!!! co za pogoda ;((( deszcze ??
kurka, jednak muszę wyjąć z szafy moje ślubne kalosze ;)))
ech, jestem nieprzytomna i skołowana, jakbym co najmniej baowała do rana ;)) to może ja pójdę sobie jeszcze troszkę pospać, do 16 jeszcze trochę czasu ;))

Nacheba - przede wszystkim najlepsze życzonka - aby Wasza miłość każdego dnia stawała się mocniejsza i piękniejsza :) abyście każdego dnia okazywali ją sobie poprzez drobne gesty, słoneczny uśmiech, pełne ciepła spojrzenia, ciche zamknięcie drzwi, filiżankę ciepłej herbaty w zimowy wieczór...

A pogodą się nie martw - do 16 dużo czasu, może słonko się jeszcze namyśli i zaświeci dla Was??? A jak nie to napewno te słoneczko w serdusiu Cię rozgrzeje :)

Ojej - Twój ślubik to znak dla mnie, że już mało czasu :)

no dokładnie Warbuziak, mało czasu, ja myslałam że wszstko mam dopięte na ostatni guzik a się okazało, że jednak nie, ale to chyba normalka na każdym ślubie, że cos zawsze jest jeszcze nie gotowe ;))ale jasię tym nie martwię, dziś już tylko świętowanie, radość i odpoczynek......
rok przygotowań do ślubu właśnie się skończył ;))

Wiesz Nacheba, ja nie mogę uwierzyć, że to JUŻ!!! Jeszcze tak niedawno rozmawiałyśmy o tym czy warto brać ślub w niedzielę i czy uda Ci się znaleźć kwiaciarnię, fryzjerkę.....
Faktycznie jeszcze kilka rzeczy można by dopiąć, poprawić, coś zmienić... ale to nie te szczegóły są najważniejsze w tym dniu :) i tak jak napisałaś dzisiaj już tylko świętuj i ciesz się :) my trzymamy za Ciebie kciuki :) a za tydzień to spotkamy się na forum dla mężatek i będziemy wymieniali się przepisami na pomidorową ;)

A o której i gdzie macie dzisiaj ślubik???

nacheba wszystkiego naj!!!!!bedziesz szczesliwa,zobaczysz!!!sloneczko wyjdzie i bedzie pieknie!!a gdzie masz slub?w jakim kosciele??

Nacheba, i od nas samych szczesliwosci! Obyscie sie kazdego dnia kochali tak, jak teraz, albo jeszcze mocniej!
Pozdroweczki!

...więc za nieco ponad pół godzinki Nacheba zostanie mężatką! Ale fajnie :-) faktycznie ten czas leci!

Wszystkiego najsłodszego na nowej drodze życia! Samych pogodnych chwil i uśmiechu na twarzy :-)
Całuję!

Dzisiaj ślub Wasz, Państwo młodzi,
W takim dniu się zawsze godzi.
Życzyć szczęścia dni rozlicznych,
I gromadki dzieci ślicznych.
Tylko One sprawić mogą,
Że nad życia trudną drogą.
Pośród smutków, zawsze, wszędzie,
Słońce Wam świeciło będzie!!!!!!!
trzymam za Was kciuki:)

duzo szczescia Nacheba!!!

Dużo miłości i kochania aż do ZWARIOWANIA Nachebka !!!

Spóźnione życzonka od Czerwcowej :))))) Sto lat! sto lat!

oj nie, powinno być raczej : "gorzko, gorzko" :))))