JUŻ NIGDY TAM NIE WRÓCĘ!

Wybrałam się w gronie rodzinnym, siedmioosobowym na niedzielny obiad. Na zamówienie czekaliśmy prawie godzinę-akurat odbywało się w lokalu przyjęcie pierwszo komunijne, więc pozostali goście zostali zepchnięci na dalszy plan. Stolik, mimo, że zarezerwowany tydzień wcześniej,usytuowany był tuż przy wyjściu z kuchni-masakra!! Kelnerzy non stop biegali z tacami nad naszymi głowami, ogólnie mieliśmy poczucie, że im przeszkadzamy. Nie czułam się tam jak gość, raczej jak intruz. I chociaż jedzenie bardzo mi smakowało, już nigdy tam nie wrócę. tym bardziej, że rachunek był zawyżony o 94 złote!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: JUŻ NIGDY TAM NIE WRÓCĘ!

Hmmm.... wnioskuję, że nie jesteś zbyt ogarnięta skoro nie zauważyłaś, że rachunek jest większy o (Twoim zdaniem) 94zł?!
Wybieram się tam, więc sama sprawdzę, czy naprawdę kelnerzy są tak głupi, żeby oszukiwać klientów na 100 zł...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Droga Pani Joanno, każdy człowiek ma prawo wypowiadać swoje odczucia ale czy ma też prawo do obrażania innych. Jeśli kelnerka Panią oszukała tak jak Pani twierdzi to chyba powinna Pani zareagować natychmiast wołając np. właściciela do wyjaśnienia tej sprawy a nie opisywać ubarwioną przez Panią sytuację. Mamy prośbę do Pani Joanny lub do Pana Macieja który rezerwował stolik o wyjaśnienie tej sytuacji gdyż wg. naszych ustaleń ( po pierwsze komunie były na 11.30 a Państwo stolik zarezerwowany mieli na 14.30, po drugie zamówienie od państwa było o 14.49 na 6 osób jedna osoba przyszła później( o 15:17) a poprosili Państwo o rachunek po zakończonym obiedzie o 15.49 więc nie mogła Pani czekać godziny na dania, stolik nie był rezerwowany tydzień wcześniej tylko w czwartek i Panu Maciejowi od razu było powiedziane że jedyny wolny stolik to ten przy barze i się zgodził. Odnośnie tego zawyżonego rachunku : zamówili Państwo 3 łososie, 4 dania mięsne( nr.z karty 5;10;14;19) 3 cole, 2 nestea brzoskwiniowe i jedna wodę niegazowaną - rachunek opiewa na kwotę 248,50. A więc nie było tak jak Pani opisała, ja opisałam tak dokładnie gdyż te forum jest "anonimowe" i nie negujemy odczuć innych ludzi którzy opisują swoje doznania tylko poczuliśmy się urażeni tym iż Pani Joanna oskarżyła nas o kradzież. Z poważaniem właścicielki Restauracji Dalmacija
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak można napisać że "jedzenie bardzo mi smakowało" a później niekonsekwentnie oceniać jakość potraw na 2? Ta opinia jest bardzo nieobiektywna i niepomocna przy wyborze lokalu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2