Nie polecam, jedzenie całkiem dobre, ale obsługa fatalna (1) Wybraliśmy się z mężem na kolację walentynkową. Mimo, że restauracja nie była... Iwona Zdecydowanie polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty w tym miejscu. Wszystko smaczne i porcje w... M Kuchnia chorwacka - coś wspaniałego! Polecam (1) muszę przyznać że jest to moja ulubiona restauracja w gdyni :) ciekawe menu,... anna
może być (1) Jedzenie dość smaczne, ale nie rzuca na kolana. Długi czas oczekiwania na... Anna Antyreklama dla kuchni Chorwackiej (1) Postanowiliśmy z żoną uczcić naszą rocznicę ślubu. Jako że zakochani jesteśmy... Sebastian Dramat (2) Zacznę od wystroju. Na dole panuje mrok, ale można uznać, że ma to swój... Pablo spotkanie rodzinne (1) pierwszy raz tam byłam z rodziną. wnętrze restauracji jest bardzo przytulne i... Karolina POMYŁKA!! (1) Nabrałam sie na pozytywne opinie, ktore chyba pisze wlascicielka. Przystawke... ona Rewelacja (1) Pyszne jedzenie,miła obsługa I ogólnie wszystko na najwyższym poziomie. :-) Ewa Fajne miejsce, można smacznie zjeść (1) Byłam z chłopakiem w sobotę na kolacji...pełna restauracja, ale...przytulne... Agata Jest dobrze ale... (1) Menu oryginalne, ryż jaki podajecie jest rewelacyjny. Jedyny minus to sól,... kk pycha (1) Do niczego nie można się doczepić - przemiła kelnerka, klimatyczny wystrój i... Karolina Mniam Mniam Mniam (1) Po raz pierwszy odwiedziłam tą restaurację 04.10.2014 r, i żałuję że nie... Dominika Dno... (1) Szkoda czasu ażeby rozpisywac sie na temat standardów tej "restauracji".... Magda Zdecydowanie nie polecam (1) Jedzenie paskudne,nieświeże,obsługujący chłopak o kelnerskim fachu nie ma... nie Chorwat Polecam (1) Smaczne jedzenie ładnie podane, miły personel i przyjemne wnętrza. Mariposa stanowczo odradzam (1) wyprawa do Dalmacji to nieprozumienie ale zacznijmy od początku; w... x-men POLECAM!!! (1) Wybrałam się do restauracji na romantyczną kolację z moim chłopkiem. Po... Przyszli stali goście Nie tak. (1) Coś się zmieniło, na bardzo złe. nie jest już tak miło jak kiedyś, i przede... MUNRO Rozczarowanie (1) Na samym początku nam się podobało,wystrój ok i młody Pan kelner także bardzo... Gość