smacznie (1) pyszne potrawy, na pewno na świeżo przyrządzane Ewa Super restauracja z bardzo fajną obsługą (1) Byłam w restauracji z trójką znajomych i powiem tak... na wejściu przywitała... Jowita Jedzenie super, obsługa wręcz przeciwnie (1) Wybraliśmy się w kilka osób na służbowy obiad. Dania główne wszystkim bardzo... gość
Fajnie z małym ale? (2) Często odwiedzam restaurację z żona, znajomymi jedzenie bardzo nam smakuje... darek Dobre smaczne jedzenie (1) Powiem tak jeżeli chcecie zjeść dobrze, smacznie i w miły klimacie warto się... Agnieszka Z pzyjemnością polecam (1) W 4 osobowym składzie zjedliśmy wczesny obiad w restauracji. Bardzo życzliwa... Krystyna G anonimowy - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre, choć ciasto w którym są pieczone kalmary powinno być... anonimowy Coś wspaniałego!!! (1) Restaurację odwiedziliśmy pierwszy raz z czystej ciekawości i chęci... Sandra Tyle ile podniebień tyle będzie opinii... (1) Każdy sam powinien przekonać się ,czy smakują mu potrawy w tej restauracji .... ginger Zadowoli wyszukane podniebienie:) (1) Planowaliśmy z mezem juz dawno odwiedzić tą restauracje i teraz żałuje ze... Dorota Nie polecam. (1) Na wszystkich talerzach w restauracji ten sam ryż, ta sama surówka. Łosoś i... Sylwia OGÓLNIE POLECAM! (1) Wystrój przyjemny , muzyka folklorystyczna dodaje klimatu biesiadnego... Marian dla mnie bomba! (1) Byłam w tej restauracji wczoraj z wujkiem i mężem. Chcieliśmy przed jego... GT27 Tragedia (3) Jedyne co było w miarę pozytywne to potrawy które przypominały Chorwackie... Mateusz Bez większej szansy na powodzenie (5) Dalmacja niestety nie zaskoczyła mnie pozytywnie. Kuchnia bardzo kuleje. Zupa... MIchał Na chwilę obecną rozczarowanie... (1) ...jednak trzeba dać im szansę bo dopiero zaczynają?! Być może wrócę za czas... Alicja ocena (3) Miałam nadzieję.że znajdę taką typową kuchnię dalmatinską.A znalazłam to co... katjur6@wp.pl Polecam (1) Z reguły nie wypowiadam sie publicznie na temat moich kulinarnych przeżyć... Goska polecam (1) Odwiedziłem restauracje wczoraj. Szczerze mówiąc duże zaskoczenie. Wystrój... Olek Nie polecam (1) Nie polecam, jedzenie nie jest najwyższych lotów. Sałata gorzka, bo została... Klient