polecam (1) Obsługa rewelacyjna. Potrawy świeże a polecane wino wyśmienite. a Wielkie rozczarowanie (1) No niestety restauracja Dalmacja rozczarowała mnie przeogromnie w odatku w... Dalia Polecam smaczne obiady ! (2) Witam. Gdyby nie obsługa blond kelnerki, która sama sobie pobiera napiwek... Michał
super (1) byłem tam w osatnia sobote (4 osoby) poniewaz zadna z 4 osób nie miala do... grzegorz POLECAM!!! (1) Jestem dosyć regularnym gościem Dalmacji i bardzo sobie cenię to miejsce... Ewelinka Gdynia nie polecam (1) brudne talerze i dzbanki to norma w tej restauracji. wlasciciel nie ma... kasia Rozczarowanie (1) Przesolone potrawy, z czystością zastawy nie najlepiej, brudny talerz i... Aga Udany obiad we dwoje w chorwackim klimacie (1) Zaplanowany obiad z okazji rocznicy był bardzo udany pod wieloma względami.... Miki Przyjemna knajpka na sobotni wieczór (1) Wystrój na parterze przyjemny, na górze trochę gorzej, jednak najbardziej... Jomiś Opinia o restauracji (1) Byliśmy w niedzielę w Dalmacji z przyjaciółmi. Zarezerwowaliśmy stolik... Platea Pyszne jedzenia,świetny klimat i miła obsługa! (1) Pyszne ,świeże jedzenie, duże porcje,Super obsługa, przemiła uśmiechnięta... Marzena super restauracja i super smaczne i świeże jedzenie (1) byliśmy tam na rodzinnym obiedzie i zjedliśmy wszystko ze smakiem. najlepsza... doris Super! (1) Wybraliśmy się tam z rodziną z okazji urodzin mamy. Jesteśmy wszyscy bardzo... casania Jedno z ulubionych miejsc w Gdyni (1) Krotko mowiac, ceny sa bardzo przystepne jak na porcje, jedzenie jest... Romek Spacer niedzielny (1) Podczas niedzielnego spaceru ze znajomymi przypadkiem natrafiliśmy na... Joanna Polecam! (1) Podczas okołowalentynkowego spaceru po swiętojanskiej i poszukiwaniu... Malwina JUŻ NIGDY TAM NIE WRÓCĘ! (4) Wybrałam się w gronie rodzinnym, siedmioosobowym na niedzielny obiad. Na... Joanna Ewelina - opinia (1) Byłam w Dalmacji pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Byłam ze znajomymi i... Ewelina wyśmienita (1) Co tu dużo pisać, jedzenie wyśmienite , obsługa super (miła,uśmiechnięta)... Tadzio Pyszne jedzenie:) (1) Witam ,jadlam dzis obiad w Dalmacji:) i bylo pysznie:). Polecam zestaw dla... Vojciksson